Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Outcast 2 - A New Beginning

Cutter Slade visszatér, jön az Outcast 2 - A New Beginning

A játék története 20 évvel az eredeti első rész eseményei után fog játszódni.

2021.09.18. 08:07 | GeryG | kategória: Játék

Az eredeti Outcast még az előző évezred legvégén, 1999-ben jelent meg, majd ebből néhány éve készült egy HD-változat is. Most a fejlesztő Appeal Studios visszatér, hogy újra elmeséljen egy Cutter Slade történetet. Készül ugyanis az Outcast 2 - A New Beginning.

A főhős tehát ezúttal is Cutter Slade, az egykori Navi-SEAL kommandós lesz, aki visszatér az idegen Adelpha bolygóra. A történet jó húsz évvel az első rész eseményei után fog játszódni, Cutter pedig a halálból tér vissza, hogy újra megmentse a bolygót. A hatalmas yodok támasztják fel, hogy szembenézzen a bolygót leigázó robotseregekkel, akik nem csak a talan népet vetették rabigába, de már szinte az összes erőforrást felélték.

Most is egy hatalmas nyílt világot járhatunk majd be, amely tele lesz veszedelmes lényekkel. A navigálásban és harvban a jetpackünk lesz segítségünkre, amellyel villámgyorsan tudunk majd mozogni. Fegyvereinket megannyi modul kombinálásából építhetjük meg, hogy azok minél jobban passzoljanak a harcmodorunkhoz.

Az Outcast 2 - A New Beginning PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készül, de azt egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Cutter Slade visszatér, jön az Outcast 2 - A New Beginning
Cutter Slade visszatér, jön az Outcast 2 - A New BeginningCutter Slade visszatér, jön az Outcast 2 - A New BeginningCutter Slade visszatér, jön az Outcast 2 - A New BeginningCutter Slade visszatér, jön az Outcast 2 - A New BeginningCutter Slade visszatér, jön az Outcast 2 - A New BeginningCutter Slade visszatér, jön az Outcast 2 - A New Beginning

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló