Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sacred Fire

Október közepén jön a Sacred Fire korai változata

A rajongók évek óta hiába várják a játékot, de most végre úgy néz ki, mégis megérkezik.

2021.09.23. 14:50 | GeryG | kategória: Játék

Annak idején még 2017-ben a Steamen is zöld utat kapott a Poetic Studio szerepjátéka, a Sacred Fire. Még abban az évben egy sikeres Kickstarter-kampányt is letudtak a fejlesztők, így papíron minden akadály elhárult a mihamarabbi premier elől. Aztán ennyi. A kezdeti lelkesedésből a csendes hallgatásba ment át a projekt körüli kommunikáció, amelynek eredményeként jó eséllyel az érdeklődő játékosok jó része mára meg is feledkezett a játékról.

Most viszont a semmiből érkezett a hír, hogy közel öt évvel a bejelentés után végre tényleg belátható távolságon belülre került a premier. Legalábbis a korai változaté, amely a legfrissebb hírek szerint október 19-én rajtol el a Steamen.

A játékban egy Rómából kitaszított menekültet alakítunk majd, az viszont már nem lesz kőbe vésve, hogy végül hősünknek milyen sors jut. Választhatjuk a bosszút vagy a menekülést, szövetségeseket gyűjthetünk magunk köré vagy kereshetjük a béke lehetőségét. Az, hogy így végül hősként vagy törvényen kívüliként fejezzük be kalandunkat, csakis rajtunk áll.

A Sacred Fire korai változata a sztori első három fejezetét fogja tartalmazni a premier napján, de ezt vélhetően folyamatosan bővíteni fogják később. Ugyanakkor már most is elérhető a demó, amelyben a teljes első fejezetet végig lehet játszani. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Október közepén jön a Sacred Fire korai változata
Október közepén jön a Sacred Fire korai változataOktóber közepén jön a Sacred Fire korai változataOktóber közepén jön a Sacred Fire korai változataOktóber közepén jön a Sacred Fire korai változataOktóber közepén jön a Sacred Fire korai változataOktóber közepén jön a Sacred Fire korai változataOktóber közepén jön a Sacred Fire korai változataOktóber közepén jön a Sacred Fire korai változataOktóber közepén jön a Sacred Fire korai változataOktóber közepén jön a Sacred Fire korai változataOktóber közepén jön a Sacred Fire korai változataOktóber közepén jön a Sacred Fire korai változataOktóber közepén jön a Sacred Fire korai változata
Sacred Fire
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sacred Fire

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló