Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Coffee Noir

Napokon belül megérkezik a Coffee Noir

A kalandjátékban egyszerre kell kávézónkat menedzselni és nyomozni eltűnt társunk után.

2021.09.27. 16:39 | GeryG | kategória: Játék

Érdekes hangulatú nyomozós kalandjáték érkezik a hónap legvégén. A NAOS Software fejlesztésében készülő Coffee Noir egy alternatív valóságban játszódik, mi pedig Neo London egy fedett ügynökét, Arthur Olivert fogjuk alakítani benne. Ő veszi át a kávézó üzemeltetését, aminek a korábbi tulajdonosa, Richard nyomtalanul eltűnt.

A játék során egyszerre két fronton kell majd helyt állnunk. Egyfelől menedzselnünk kell a kávézót vigyázva, hogy még véletlenül se menjen az csődbe. Ehhez ügyesen kell zsonglőrködnünk a szűkös költségvetéssel, foglalkozni kell az alkalmazottakkal és persze áldozni kell a megfelelő reklámra is.

Ám közben nem feledkezhetünk meg Richard ügyéről sem, amihez a kávéipar legfelsőbb köreinek a bizalmába kell férkőznünk. Izgalmas és teljesen szinkronizált párbeszédek során kell jókor jó válaszokat adnunk, hogy elnyerjük beszélgetőpartnereink bizalmát és fontos információk birtokába jussunk.

A játék noir stílusú képregényekre hajazó megvalósítást kap, ami a képek és előzetes alapján kimondottan igényesnek ígérkezik. Hogy miként működik a valóságban, arról már most is meg lehet győződni, ugyanis a Steamen elérhető a játék demója is. A Coffee Noir pedig szeptember 30-án fog megjelenni PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Napokon belül megérkezik a Coffee Noir
Napokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee NoirNapokon belül megérkezik a Coffee Noir

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló