Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Marvel's Guardians of the Galaxy

Ilyen lesz PC-n a Marvel’s Guardians of the Galaxy

Két új videónk is van, az elsőben a PC-s változatot láthatjuk, a másodikban pedig egy meglepetés karaktert.

2021.10.08. 17:19 | GeryG | kategória: Játék

Már csak párat kell aludni, és kiderül, hogy a Marvel’s Guardians of the Galaxy képes lesz-e arra, amire végül a Marvel’s Avengers nem volt. Mégpedig arra, hogy egy kiváló akció-kalandjátékban hozza el a képernyőkre a legnépszerűbb képregényes szuperhősöket. A fejlesztők a napokban két új előzetessel is előrukkoltak. Mivel a játék konzolok mellett PC-re is meg fog jelenni, ezt a változatot tisztelték meg egy saját trailerrel.

Ahogy az ma már elvárható egy ilyen kaliberű projekttől, megfelelő vas alápakolása esetén olyan technológiák teszik még szebbé a látványt és stabilabbá a teljesítményt, mint a ray tracing vagy a DLSS. Lesz diffúz megvilágítás, HDR-támogatás, a felbontást pedig megfelelő megjelenítő (és egy saját kisebb atomreaktor) esetén akár 8K-ig is tornázhatjuk.

De van egy másik új előzetes is. Ez nem a technikai részletekre koncentrál, hanem inkább a tartalomra, azon belül is egy meglepetés karakterre. Ő nem más, mint a Tudástér biztonsági főnökeként tevékenykedő Cosmo, az egykori szovjet űrkutya. Cosmo természetfeletti képességekre tett szert, így képes telepatikus úton kommunikálni bárkivel, így hőseinket is fontos tanácsokkal láthatja el.

A Marvel’s Guardians of the Galaxy PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra. A Marvel’s Guardians of the Galaxy: Cloud ugyanezen a napon várható Nintendo Switchre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Marvel's Guardians of the Galaxy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Marvel's Guardians of the Galaxy

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló