Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Phantom Beasts: Redemption

Fantom száll meg minket a készülő Phantom Beasts: Redemptionben

A 2,5D-s oldalnézetes akció-szerepjátékban egy gazdát alakítunk, aki természetfeletti képességekre tesz szert.

2021.10.11. 22:17 | GeryG | kategória: Játék

Az indie Ready Steady Games stúdió bejelentette első játékát, amellyel az oldalnézetes platformer akció-szerepjátékok műfajában készülnek letenni a névjegyüket. A Phantom Beasts: Redemption egy sci-fi kalandra invitálja a játékosokat egy jövőbeli Szentpéterváron.

A sztori szerint a világot immár hatalmas megavállalatok irányítják, az utcák pedig veszélyesek, mivel bandák és mutáns lények uralják. Mellettük viszont megjelentek különös mitikus fantomlények is. Ezek hatalmas természetfeletti erőket képesek irányítani, ezért meglehetősen kiszámíthatatlanok. Ugyanakkor időnként hajlandóak szövetkezni az emberekkel, megszállják azok testét és átadják nekik az erejüket.

A játékosok is egyik ilyen gazdát, Huntert fogják alakítani, aki bérgyilkosként tengeti a napjait. Az egyik megbízatása során azonban szembe kell néznie a múltja egy tragikus fordulópontjával és ekkor találkozik az őt megszálló fantomlénnyel. Ettől kezdve már közösen néznek szembe az utcákat járó bandákkal, mutánsokkal és akár más hozzájuk hasonló gazdákkal és fantomlényekkel.

A Phantom Beasts: Redemption egy 2,5D-s platformer lesz, amelyben a fejlesztők ígéretei szerint bőven lesz akció és lövöldözés. Kalandjaink során több fantomlényt is magunkba fogadhatunk, ezek mind nekünk adják az erejüket, de mellette a gyengeségeiket is. Minél erősebb köteléket alakítunk ki velük, annál erősebbek lesznek a képességeink is. A fenti előzetes alapján e lények képességeit akár kombinálni is lehet majd.

A Phantom Beasts: Redemption kizárólag PC-re készül, de egyelőre nem kapott még megjelenési dátumot. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló