Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Vanguard

Támadnak a zombik a Call of Duty: Vanguard új trailerében

Idén sem kell attól félni, hogy zombik nélkül kell átvészelnünk az őszt.

2021.10.15. 11:18 | GeryG | kategória: Játék

Természetesen idén sem lehet úgy kiadni az aktuális Call of Duty epizódot, hogy azt ne árasztanák el az élőhalottak. Habár az idei legfőbb zombis játék a Back 4 Blood, amely néhány napja jelent meg, azért az Activision meghívja vendégszerepelni őket a Call of Duty: Vanguardba is. Végül is, visszatérő vendégek ők már hosszú-hosszú évek óta.

A zombis játékmód egy vadonatúj előzetesben mutatkozott be. Folytatni fogja a Call of Duty: Black Ops Cold Warban elindult Dark Aether sztorit, ezúttal a második világháborúban Sztálingrád romjai közt. A történet a szokásos sablont követi, miszerint a nácik egy félrecsúszott kísérletben (ez a Projekt Endstation) véletlenül megnyitottak egy átjárót egy párhuzamos dimenzióba, ahonnan túlvilági lények léptek át a mi valóságunkba.

A játékosoknak szembe kell nézniük a sötét mágiákkal felruházott Kortifexszel, a halhatatlannal. Ő egy túlvilági entitás, aki képes belépni mások testébe. Rajta kívül további négy hasonló entitással találkozhatunk majd: Saraxis, az árnyék, Norticus, a hódító, Inviktor, a pusztító és Bellekar a hadúr. Ők mind Kortifex ellen lázadnak, aki megszállta Wolfram Von List parancsnokot és általa feltámasztotta az elesett náci katonákat. És innentől jöhet a szokásos világháborús nácizombis móka.

A küldetések között rendre vissza fogunk térni Sztálingrádba a bázisunkra, ahol lesz egy különleges oltár is. Itt áldozhatjuk be az összegyűjtött szíveket, melyekért cserébe különleges, de csak időszakos képességeket kapunk, amik a következő küldetésre tartanak ki. Ilyen lehet az épp nem használt fegyverek automatikus újratöltése, a zombik átmenetileg az oldalunkra állítása vagy épp bizonyos területek megszentelése.

A Call of Duty: Vanguard a tervek szerint november 5-én érkezik meg PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Vanguard
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Vanguard

hozzászólások (1)

Baracklekvár
Baracklekvár 2021.10.15. 13:08
Kellett ez is, mint hóembernek a melegszendvics.
ajánlott olvasnivaló