Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Invincible

Jövőre jön a The Invincible

Stanisław Lem népszerű regénye adja a sci-fi túlélőhorror történetét.

2021.10.18. 13:43 | GeryG | kategória: Játék

Stanisław Lem a XX. század egyik legnépszerűbb sci-fi írója volt, akinek műveit milliók olvassák ma is világszerte. Az egyik regénye A legyőzhetetlen, amely 1964-ben jelent meg. És amely alapján most a Starward Industries stúdió új sci-fi túlélőhorror kalandjátékot fejleszt.

A The Invincible egy távoli bolygón, az elsőre ártalmatlannak tűnő Regis III-on játszódik. A főhőse egy tudós lesz, aki űrhajójával érkezett a bolygóra. Csakhogy az űrhajó teljes legénységének titokzatos körülmények közt nyoma vész, így rá vár a feladat, hogy felkutassa társait. Ahogy egyre jobban megismeri a bolygót, rájön, hogy az messze nem olyan ártalmatlan, sőt, nincs is rajta egyedül.

A The Invincible tehát egy sci-fi túlélőhorror lesz, amelyben nem az akción, hanem a fejtörőkön és a felfedezésen lesz a hangsúly, megfűszerezve a kötelező túlélőelemekkel. Nyomozásunk során mindenféle eszközöket használhatunk majd, de sokszor csak a józan eszünkre támaszkodhatunk. Azt viszont mindig észben kell tartanunk, hogy minden döntésünk és cselekedetünk következményekkel jár. Mindezt egy a fenti trailer tanúsága szerint igen pofás grafikával és nagyon hangulatos futuretro stílussál tárják majd elénk.

A The Invincible a tervek szerint valamikor 2022-ben jelenhet meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Jövőre jön a The Invincible
Jövőre jön a The InvincibleJövőre jön a The InvincibleJövőre jön a The InvincibleJövőre jön a The InvincibleJövőre jön a The InvincibleJövőre jön a The InvincibleJövőre jön a The InvincibleJövőre jön a The InvincibleJövőre jön a The InvincibleJövőre jön a The InvincibleJövőre jön a The Invincible

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló