Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Vanguard

Launch trailert kapott a Call of Duty: Vanguard

Ezt már megint nem húzták sokáig, a premierig még majdnem három hét hátra van.

2021.10.18. 14:02 | GeryG | kategória: Játék

Mostanában újra divat lett hetekkel a megjelenés előtt közzétenni a játékok launch trailereit. Most épp az Activision és a Sledgehammer Games nem bírt megülni a hátsóján és már most, közel három héttel a Call of Duty: Vanguard tényleges megjelenése előtt fellőtték a világhálóra a launch trailert.

A video más téren is szembe megy a hagyományokkal: rövid és tömör, mindössze fél perces és ebbe belezsúfoltak mindent, amit tudni érdemes a játékról. Láthatjuk benne az egyszemélyes kampány néhány jelenetsorát, majd egy kis ízelítőt a megjelenéskor húsz pályát felvonultató kompetitív multiplayer módból is. És persze nem maradnak ki a zombik sem, akik nem régiben saját negyedórás előzetest is kaptak, így most elég nekik ez a néhány másodperc is, ami jutott. Utóbbit egyébként a Treyarch stúdiója készítette.

A Call of Duty: Vanguard november 5-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra. A fejlesztők tervei szerint ez egy trilógia első része lesz, vagyis a következő nagyjából hat évben kapunk majd Vanguard 2-t és Vanguard 3-at is (feltéve, hogy a stúdiók tartják az eddigi fejlesztési ütemtervet).

A trailerben egyébként az egykori The White Stipes együttes frontembere, Jack White új dala hallható (aki nem ismerné őket, ők tartják a világ legrövidebb koncertje rekordot – mindössze egyetlen másodpercig tartott…). ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Vanguard
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Vanguard

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló