Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gotham Knights

Gotham Knights – bemutatkozott a Court of Owls

A Batman nélküli Gotham még veszedelmesebb város lett.

2021.10.18. 14:50 | GeryG | kategória: Játék

Az ember azt hihetné, hogy ha egy Batman kaliberű szuperhős rendet tesz a városban, akkor azt később sem fogják már úgy ellepni a gonosztevők. Nos, nem ez a helyzet, ugyanis Batman feltételezett halála után valósággal megszállták Gotham városát a bűnözők, így az most veszedelmesebb hely lett mint előtte bármikor. Szerencsére vannak még Batmannek is követői, akik szembeszállnak a gonosztevőkkel: ők a Gotham Knights.

A WB Games Montreal stúdiójában készülő játékban felettük vehetjük majd át az irányítást, de cseppet sem lesz könnyű dolgunk. Batman eltűnése után Nightwing, Robin, Batgirl és Red Hood vigyáznak a rendre, de a városban felbukkant egy titokzatos új szervezet, a Court of Owls.

A szervezet már évszázadok óta a háttérből irányítja a dolgokat Gotham városában, ügyeiket pedig egy csapat halhatatlan, szörnyszerű bérgyilkossal intéztetik. Ezek a Talonok, akiket látszólag lehetetlen megölni, de ha valamelyiket mégis sikerül, akkor azt valahogy újra tudják éleszteni. A Court of Owls történetét a játék legújabb előzetesében magától, Pingvintől hallhatjuk, amint Nightwingnek mesél róluk. Majd láthatjuk a Talonokat is akció közben, ahogy azt is, hogy valóban minden korábbinál sötétebb kihívások elé nézünk majd a játékban.

A Gotham Knights az eredeti tervek szerint még idén megjelent volna, de tavasszal 2022-re halasztották a premiert. Ennél közelebbit továbbra sem tudni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Gotham Knights
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gotham Knights

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló