Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Football Manager 2022

Football Manager 2022 fejlesztői napló

Ezúttal az átigazolási rendszer és a stábkommunikáció került terítékre.

2021.10.19. 14:23 | GeryG | kategória: Játék

Újabb videóval jelentkezett az SI Games csapata, amelyben a készülő Football Manager 2022 újdonságairól beszélgetnek. A beszélgetés házigazdája most is James Alicott, vendégei között pedig a fejlesztők mellett megtaláljuk ezúttal Fabricio Romanót és Chris Wildert is, akik a futball szerelmeseinek ismerősek lehetnek. Előbbi kimondottan jó forrásokkal rendelkező átigazolási szakértő, míg utóbbi többek közt a Sheffield United menedzsere is volt korábban.

A beszélgetés témáját az átigazolási rendszer és a stábkommunikáció adja, amelyek jelentősebb fejlesztéseken esnek át az idei epizódban. Az átigazolási időszak utolsó 24 órája a valósághoz hasonlóan izgalmasnak ígérkezik. A játékosok követhetik majd az átigazolási pletykákat és a hivatalos híreket, illetve a csapat kimutatásaihoz is hozzáférnek. Erre egy külön létrehozott felület ad majd lehetőséget, ahol minden releváns információhoz egy helyen hozzáférnek majd. Így láthatjuk a kinézett játékosok még élő szerződésének lejáratát, ki után melyik csapat érdeklődik és hasonlókat.

Frissül a staff meeting felület is. Itt pontosan meg lehet határozni, hogy kinek mi a feladata és csak arra koncentráljon, amivel időt lehet spórolni. A stábtagok különféle javaslatait pedig akár azonnali hatállyal is érvénybe lehet léptetni, ha úgy ítéljük meg, hogy az segítheti a klubot és a csapatot.

A Football Manager 2022 november 9-én fog megjelenni PC-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Football Manager 2022
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Football Manager 2022

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló