25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Football Manager 2022 fejlesztői napló

Ezúttal az átigazolási rendszer és a stábkommunikáció került terítékre.

Írta: GeryG

Újabb videóval jelentkezett az SI Games csapata, amelyben a készülő Football Manager 2022 újdonságairól beszélgetnek. A beszélgetés házigazdája most is James Alicott, vendégei között pedig a fejlesztők mellett megtaláljuk ezúttal Fabricio Romanót és Chris Wildert is, akik a futball szerelmeseinek ismerősek lehetnek. Előbbi kimondottan jó forrásokkal rendelkező átigazolási szakértő, míg utóbbi többek közt a Sheffield United menedzsere is volt korábban.

A beszélgetés témáját az átigazolási rendszer és a stábkommunikáció adja, amelyek jelentősebb fejlesztéseken esnek át az idei epizódban. Az átigazolási időszak utolsó 24 órája a valósághoz hasonlóan izgalmasnak ígérkezik. A játékosok követhetik majd az átigazolási pletykákat és a hivatalos híreket, illetve a csapat kimutatásaihoz is hozzáférnek. Erre egy külön létrehozott felület ad majd lehetőséget, ahol minden releváns információhoz egy helyen hozzáférnek majd. Így láthatjuk a kinézett játékosok még élő szerződésének lejáratát, ki után melyik csapat érdeklődik és hasonlókat.

Frissül a staff meeting felület is. Itt pontosan meg lehet határozni, hogy kinek mi a feladata és csak arra koncentráljon, amivel időt lehet spórolni. A stábtagok különféle javaslatait pedig akár azonnali hatállyal is érvénybe lehet léptetni, ha úgy ítéljük meg, hogy az segítheti a klubot és a csapatot.

A Football Manager 2022 november 9-én fog megjelenni PC-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Football Manager 2022

Platform:

Fejlesztő: Sports Interactive

Kiadó: Sega

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2021. november 9.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!