Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Abandoned

Halálos fenyegetéseket kapnak az Abandoned fejlesztői

Úgy tűnik, néhányan nehezen viselik, hogy mégsem a titkos Silent Hill fejlesztéséről van szó…

2021.10.20. 16:34 | GeryG | kategória: Játék

Idén tavasszal nagyot szólt a Blue Box Game Studios semmiből jött bejelentése, miszerint készül az Abandoned című játékuk. Az abból mutatott (kissé rendhagyó módon alkalmazásként letölthető) első előzetestől sokaknak leesett az álla. A játék kizárólag PlayStation 5-re készül és szinte már fotórealisztikus grafikával kecsegtet.

A bemutató után nem sokkal érdekes pletyka kezdet terjedni a világhálón, miszerint valójában egy titkos Hideo Kojima projektről van szó. Volt, aki ennél tovább is ment, és egyenesen egy eltitkolt új Silent Hillt vizionált bele a játékba. Sajnos (vagy nem sajnos) a fejlesztők hamar tiszta vizet öntöttek a pohárba: az Abandoned nem egy új Silent Hill és a világon semmi köze nincs hozzá Hideo Kojimának.

A legfrissebb hírek szerint nem mindenki viselte jól ezt a hírt. A stúdió a minap arról számolt be, hogy rendőrségi feljelentést kellett tenniük, ugyanis a fejlesztőket az utóbbi időben több halálos fenyegetés is érte. Mint kiderült, ez már nem az első eset volt, ugyanis hónapokkal korábban már előfordult hasonló, most újra kezdődtek a fenyegetések. Ráadásul ezek nem csak névtelen online támadások voltak, hanem a való életben is zaklatták a stúdió munkatársait.

A stúdió hivatalos közleményben kérte a rajongókat, hogy legyenek türelemmel, hamarosan rendszeres blogbejegyzéseket indítanak majd, ahol tájékoztatnak mindenkit a projekt aktualitásairól. Viszont addig is szeretnének békében és főleg biztonságban dolgozni a játékon. Mert ezek a fenyegetések és zaklatások nem csak őket érintik nagyon rosszul, de a hozzátartozóikat és gyakorlatilag mindenkit, akik kapcsolatban állnak velük. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Abandoned
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Abandoned

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló