Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hot Wheels Unleashed

Legendás DC-járgányokkal bővül a Hot Wheels Unleashed

Jön a DC Super-Villains Racing Season és a Batman Expansion is.

2021.10.22. 15:58 | GeryG | kategória: Játék

Néhány hete jelent meg a Milestone új árkád autós játéka, a Hot Wheels Unleashed. A stúdió nem sokat pihent a premier után, máris bejelentette az első bővítéseket, amelyek ezúttal a szuperhősök rajongóinak kedveznek. Novemberben egy új esemény is elrajtol, decemberben pedig egy tematikus DLC-re lehet számítani.

A november 11-én elrajtoló DC Super-Villains Racing Season során a játékosok megannyi ingyenes és prémium tartalmat oldhatnak fel különféle kihívások teljesítésével. Hat tematikus szupergonosz-járgány kerül a játékba: Bane, The Cheetah, Poison Ivy, Black Manta, Deathstroke és Harley Quinn is saját járgányt kap. Emellett rengeteg tematikus elemmel bővül a pincehelyiség is. Az esemény november 11-től 2022. január 18-ig fog tartani.

Ez idő alatt, nagyjából épp féltávnál, december 2-án érkezik meg a Batman Expansion is. Ebben kapunk egy vadonatúj karrier pályát, valamint egy vadonatúj helyszínt – természetesen a Batcave-et. Nem maradnak ki az új kocsik sem, ebből ötöt kapunk: The Penguin, Robin 2.0T, Armored Batman, Batman Rebirth és The Joker GT. Új pályaépítő elemként megjelenik a Joker Funhouse Split, valamint egy rakás új kozmetikai elem is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Hot Wheels Unleashed
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hot Wheels Unleashed

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló