Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Infernax

8-bites démonvadászatra hív az Infernax

Az oldalnézetes játék olyan lesz, mintha harminc évet ugrottunk volna vissza az időben.

2021.10.25. 18:33 | GeryG | kategória: Játék

Nem mindig kell RTX kártyákat megizzasztó grafika ahhoz, hogy egy játék jó legyen. Sőt, többnyire inkább nem kell hozzá ilyesmi. Néha elég az egészen egyszerű, a videojátékos hősidőket idéző látványvilág és hangulat. Ezt próbálja meg visszahozni a most bejelentett Infernax is.

A Berzerk Studio új oldalnézetes akciójátéka a 8-bites korszakot idézi. A játékosok a neves lovag, Alcedor páncéljába bújhatnak, aki hosszú kalandozásból tért haza. Ám ahelyett, hogy megkezdené jól megérdemelt pihenését, szörnyek és gonosz mágia fogadja otthonában. Így újra meglendíti koponyatörő buzogányát és vállára kapja pajzsát, hogy leszámoljon az otthonát fenyegető sötétséggel.

Mindez játékmenet szempontjából egy oldalnézetes akció-platformerben ölt majd testet. Minél több démont vágunk hókon, annál több tapasztalati pontot és aranyérmét gyűjtünk, ezeket pedig új képességek feloldására és új fegyverek vásárlására fordíthatjuk. Időnként morális döntéseket is hoznunk kell, amelyek a több befejezés valamelyik felé terelik az eseményeket. Csak a szokásos.

Az Infernax PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re, valamint Nintendo Switchre készül. A premierre valamikor 2022 első negyedévében lehet számítani. Az nem világos, hogy PlayStation 5-re is meg fog-e jelenni. ■

előző
következő
8-bites démonvadászatra hív az Infernax
8-bites démonvadászatra hív az Infernax8-bites démonvadászatra hív az Infernax8-bites démonvadászatra hív az Infernax8-bites démonvadászatra hív az Infernax8-bites démonvadászatra hív az Infernax8-bites démonvadászatra hív az Infernax8-bites démonvadászatra hív az Infernax8-bites démonvadászatra hív az Infernax8-bites démonvadászatra hív az Infernax
Infernax
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Infernax

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló