Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Próbáld ki a Car Detailing Simulatort!

Próbáld ki a Car Detailing Simulatort!

Már megszerelted? Akkor most újítsd fel és alaposan takarítsd ki! Kipróbálható a játék demója.

2021.11.17. 18:04 | GeryG | kategória: Játék

A Games Incubator aztán tényleg mindent le akar szimulálni, amit egy autóval a vezetésén kívül még tenni lehet. Szerelni már évek óta tudjuk őket az erre szakosodott szimulátorban, de most már autómosót is nyithatunk. Bár egyelőre csak a Car Detailing Simulator: Prologue-ban.

A játékot (mármint a még készülő teljes változatot) bő egy évvel ezelőtt jelentették be, de továbbra sem tudni, hogy mikor jelenhet meg. A játékosok feladata a műhelyükbe érkező meglehetősen leharcolt állapotban lévő autók kiglancolása. De nem csupán az út porának leveretéséből áll majd a munkánk. Az autók külsejének és belsejének teljes átalakítására is lesz lehetőségünk akár a saját ízlésünk, akár a megrendelő elvárásai szerint. Veterán autóknak adhatjuk vissza egykori csillogásukat vagy egyszerűen csak helyrehozhatjuk mások összetákolt barkácsmunkáit a kasznin.

A Car Detailing Simulator: Prologue már elérhető a Steamen, ahol az első néhány szavazat alapján jelenleg 96%-os tetszési indexet mondhat magáénak. Vagyis nagyon könnyen lehet, hogy ez a játék is villámgyorsan meg fogja találni a maga rajongótáborát, ahogy tette a szerelős unokatesója is korábban. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Próbáld ki a Car Detailing Simulatort!
Próbáld ki a Car Detailing Simulatort!Próbáld ki a Car Detailing Simulatort!Próbáld ki a Car Detailing Simulatort!Próbáld ki a Car Detailing Simulatort!Próbáld ki a Car Detailing Simulatort!Próbáld ki a Car Detailing Simulatort!Próbáld ki a Car Detailing Simulatort!Próbáld ki a Car Detailing Simulatort!Próbáld ki a Car Detailing Simulatort!Próbáld ki a Car Detailing Simulatort!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló