Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

A Paradox elégedett a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 állapotával

A játéknak már réges-régen meg kellett volna jelennie, ehhez képest ez év elején fejlesztőt is cserélt a projekt.

2021.11.18. 15:09 | GeryG | kategória: Játék

Eredetileg 2019 tavaszán jelentette be a Paradox Interactive, hogy folytatást kap az egyik leghíresebb vámpíros szerepjáték, a Hardsuit Labs stúdióban készül a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Aztán a projekt valahogy csak nem akart úgy és olyan tempóban haladni előre, ahogy azt a rajongók várták.

Több halasztás után végül ez év tavaszán a kiadó bizonytalan időre ismét eltolta a premiert, ám ami ennél is fontosabb, hogy a fejlesztést elvették az eredeti gárdától, de azt máig nem árulták el, hogy melyik stúdió vette át a projektet. A bajokat pedig csak tetézte, hogy Chris Avellone összes munkáját kivették a játékból, miután többszörös szexuális zaklatási botrányba keveredett.

Az idei év szinte teljes csendben telt, helyette több más Vampire: The Masquerade kötődésű alkotásról lehetett hallani. Most viszont a Paradox negyedéves befektetői találkozóján elhangzott a kérdés, hogy hogy is áll a projekt és kik dolgoznak rajta. A válasz viszont aligha elégítette ki bárkinek is a kíváncsiságát. A kiadó pénzügyi vezetője, Alexander Bricca ugyanis eléggé kitérő választ adott: „Az új fejlesztő nagyon jól halad a munkával, mi pedig nagyon elégedettek vagyunk a projekt alakulásával. De egyelőre még túl korai lenne megjelenési dátumról beszélnünk.”

Ez alapján jó esély mutatkozik rá, hogy a fejlesztőváltás alaposan visszavetette a projekt állását, talán a nulláról kezdték újra az egész munkát. Ez pedig azt jelenti, hogy még egy jó darabig nem jelenhet meg a játék. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló