Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Motorcycle Mechanic Simulator 2021

Már motorokat is szerelhetünk, megjelent a Motorcycle Mechanic Simulator 2021

A játékban az autós változathoz hasonló kihívások várnak, csak épp két keréken.

2021.11.19. 16:20 | GeryG | kategória: Játék

Autókat már évek óta bütykölhetünk virtuálisan, ráadásul mostanra egészen ki is kupálódott az a széria. Most viszont hasonló stílusban egy picit más járgányok kerülnek a kezünk közé, megjelent ugyanis a Motorcycle Mechanic Simulator 2021, amelyben természetesen kétkerekű vasparipák várják, hogy csavarokra bontsuk, majd újra összerakjuk őket.

A játékban egy apró motorbicikli-szervizt nyithatunk, ahol eleinte csak kisebb javításokat kell végeznünk az ügyfelek motorjain. Ahogy egyre inkább híre megy a műhelynek és szerelői zsenialitásunknak, úgy jön egyre több és egyre bonyolultabb megbízás. Idővel pedig már akár saját motorbicikliket is vásárolhatunk és kipofozhatjuk azokat is. A fejlesztők ígérete szerint 400-nál is több különféle alkatrész áll rendelkezésünkre, de a motorok megjelenését és festését is mi állíthatjuk majd össze.

A Motorcycle Mechanic Simulator 2021 kizárólag PC-re jelent meg és a Steamen (ahol jelenleg 71%-os tetszési indexével egyelőre elmarad az autós unokatesótól) december 1-ig 10%-os kedvezménnyel lehet beruházni rá. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Motorcycle Mechanic Simulator 2021
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Motorcycle Mechanic Simulator 2021

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló