Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dakar Desert Rally

Bejelentették a Dakar Desert Rallyt

Az extrém autóversenyzős játék jövőre jelenik meg.

2021.12.16. 13:59 | Jaxx | kategória: Játék

A világhírű autóverseny élménye játék formájában is a minénk lehet jövőre, több platformra érkezik ugyanis a Dakar Desert Rally. A virtuális Dakaron a verseny járműveivel repeszthetünk, valósághű környezetben, dinamikus időjárással, és a napszakok is váltakoznak majd.

Hogy legyőzzük a sivatagot (is), autók, motorok, quadok, tehergépkocsik és SSV-k közül választhatunk számunkra szimpatikusat. A 2020-2021-es hivatalos pályák több mint 30 szakaszán küzdhetünk a győzelemért.

A Dakar Desert Rally legfőbb összetevői között megtaláljuk a dinamikusan változó négy évszakot és a teljes napszakciklus változását. Lesz éjjel, nappal, eső, hó, sár, homokvihar, így a természet erején is felül kell kerekednünk. Igazi dakarosként el tudjuk vontatni és kisegíteni lerobbant versenytársunkat extra javítópontokért.

A versenyzők egy óriási nyílt világban mérhetik össze tudásukat és ügyességüket. Két módban lesz lehetőségünk suhanni: single-playerben felfedezhetjük a végeláthatatlan, vad tájakat, online multiplayerben pedig más játékosokkal vehetjük fel a versenyt.

A Dakar Desert Rally 2022-ben érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. ■

előző
következő
Bejelentették a Dakar Desert Rallyt
Bejelentették a Dakar Desert RallytBejelentették a Dakar Desert RallytBejelentették a Dakar Desert RallytBejelentették a Dakar Desert RallytBejelentették a Dakar Desert RallytBejelentették a Dakar Desert RallytBejelentették a Dakar Desert RallytBejelentették a Dakar Desert RallytBejelentették a Dakar Desert Rallyt

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló