Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Redout 2

Jön a Redout 2 antigravitációs versenyjáték

A sorozat második részében jövőre kezdhetünk száguldani.

2021.12.18. 16:27 | Jaxx | kategória: Játék

5 évvel az első rész kiadása után a leggyorsabb antigravitációs verseny 2022-ben folytatódik a Redout 2-vel. A széria olyan játékok előtt tiszteleg, mint a WipeOut vagy az F-Zero, melyek örökségét igyekszik továbbvinni.

A villámokét megközelítő sebesség, az adrenalin és az akció mind része lesz az élménynek, melyeket mind átélhetünk single és multiplayer módban is. A játékot bejelentő előzeteseben bepillanthattok a futurisztikus világba és az elképzelhetetlen sebességű versenybe is.

A Redout 2 fő fókusza a sebesség és az intuitív irányítás rendszer, melyekhez szükség lesz minden tudásunkra és képességünkre. A kiterjedt karriermódban több száz eventen bizonyíthatunk, 36 különleges versenypályán.

Az aréna, a Time Attack és a Last Man Standing módok mellett boss versenyek is lesznek, ahol dominálhatjuk a célvonalat. Multiplayerben pedig új kihívásokkal nézünk majd szembe, rendszeresen frissített tartalommal és hozzáadott eseményekkel. Ha választottunk a 12 járműváz közül, teljesen személyre szabhatóak a hajtóművek, stabilizátorok, a kormány, a hűtőrendszer, a fő- és segédszárnyak, a rakétahajtóművek és még nagyon sok más is.

A Redout 2 elektronikus zenéje tökéletesen illeszkedik az elképesztő sebességekhez és dinamikusan változik a valós idejű versenyadatok alapján. Végül fotó módban megörökíthetjük és megoszthatjuk leggyorsabb pillanatainkat.

A Redout 2 PC-re, Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S platformokra érkezik meg 2022-ben. ■

előző
következő
Jön a Redout 2 antigravitációs versenyjáték
Jön a Redout 2 antigravitációs versenyjátékJön a Redout 2 antigravitációs versenyjátékJön a Redout 2 antigravitációs versenyjátékJön a Redout 2 antigravitációs versenyjátékJön a Redout 2 antigravitációs versenyjáték
Redout 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Redout 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló