Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

FAR: Changing Tides

Hamarosan több platformon is vitorlát bonthatunk, előrendelhető a FAR: Changing Tides

A FAR sorozat második részében tengeri kalandra indulhatunk.

2022.01.11. 16:00 | Jaxx | kategória: Játékhírek

Egy elárasztott világ csodáiban merülhetünk alá a hamarosan megjelenő FAR: Changing Tidesban, amely a FAR széria első részének (Lone Sails) folytatásaként invitál bennünket újabb kalandokra. Egy fiatal fiú, Toe bőrébe bújva különleges hajónkon fedezhetünk fel elfeledett romokat, ismeretlen mélységeket és viharos vizeken suhanhatunk.

Végső célunk új otthont találni Toe számára, hullámok ostromolta sivár partvonalak és elárasztott erdei völgyek között. A játék hangulatát ismerhetjük meg a legújabb videóban, mely rövidsége ellenére is remekül érzékelteti nyugodt atmoszféráját.

Toe egy napon arra ébred, hogy egykori otthona ismeretlen és veszélyes környezetté vált, melynek romjain keresztül egy új kezdet reményében útnak indul. Hajója fedélzetén aztán sokféle feladatot kell majd megoldania, a javításoktól kezdve egészen az új alkatrészek és üzemanyag utáni kutatásig.

A FAR: Changing Tidesban a világban ránk leselkedő veszélyek kivédése mellett rejtvényeket is meg kell oldanunk, mindezek pedig erősítik a játék meditatív megközelítését. Egyedül, elveszett otthonunkat gyászolva szeljük keresztül a megpróbáltatásokat, miközben sokat tanulhatunk magunkról, hajónkról és az újrakezdésről.

A program zenéje a játékos és a környezet változásaira „reagál”, felerősítve a kulcspillanatok jelentőségét fokozatosan erősödő ütemekkel, vagy éppen csendesen aláfesti az elmélkedés és visszatekintés momentumait.

A FAR: Changing Tides előrendelhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, februártól pedig Nintendo Switchre is. Megjelenésének dátuma március 1. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Hamarosan több platformon is vitorlát bonthatunk, előrendelhető a FAR: Changing Tides
Hamarosan több platformon is vitorlát bonthatunk, előrendelhető a FAR: Changing TidesHamarosan több platformon is vitorlát bonthatunk, előrendelhető a FAR: Changing TidesHamarosan több platformon is vitorlát bonthatunk, előrendelhető a FAR: Changing TidesHamarosan több platformon is vitorlát bonthatunk, előrendelhető a FAR: Changing TidesHamarosan több platformon is vitorlát bonthatunk, előrendelhető a FAR: Changing TidesHamarosan több platformon is vitorlát bonthatunk, előrendelhető a FAR: Changing TidesHamarosan több platformon is vitorlát bonthatunk, előrendelhető a FAR: Changing TidesHamarosan több platformon is vitorlát bonthatunk, előrendelhető a FAR: Changing TidesHamarosan több platformon is vitorlát bonthatunk, előrendelhető a FAR: Changing TidesHamarosan több platformon is vitorlát bonthatunk, előrendelhető a FAR: Changing Tides
FAR: Changing Tides
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
FAR: Changing Tides

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló