Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gibbon: Beyond the Trees

A szabadságról és a túlélésről szól a Gibbon: Beyond the Trees

Három platformra jelenik meg a veszélyeztett fajról szóló játék.

2022.03.06. 12:12 | Jaxx | kategória: Játék

Újabb játék készült azzal a céllal, hogy a kikapcsolódás és szórakozás mellett felhívja a figyelmet a mai környezeti gondokra, illetve ezek hatásaira. A Gibbon: Beyond the Trees főkaraktere egy gibbon, mely majomféle a veszélyeztetett fajok közé tartozik, elsősorban élőhelyének fogyatkozása miatt. Őt kísérjük kockázatos kalandra, ismeretlen területekre, ahol számos kihívással kell megküzdenie.

A játék előzetesében betekintést nyerhetünk a gibbonok mindennapjaiba, vidám pillanataikba és az emberi civilizáció következtében megváltozott körülményeikbe.

A Gibbon: Beyond the Treesben a mozgás természetesen a gibbonok rendkívüli ugró és kapaszkodó képességére támaszkodik, szó szerint ágról ágra himbálózhatunk a fák között. A sztorimód nagyjából egy óra időtartamú, emellett a liberation módban pedig az idővel versenyezhetünk a szabadságért a dzsungelen keresztül. A 2D-s, kézzel festett környezet egy tűnőben lévő világba kalauzol majd bennünket, végigjárhatjuk Délkelet-Ázsia őserdeit és az emberek alkotta hektikus területeket.

A Gibbon: Beyond the Trees Apple Arcade-re már megjelent, idén később pedig PC-re és Nintendo Switchre is megérkezik. ■

előző
következő
A szabadságról és a túlélésről szól a Gibbon: Beyond the Trees
A szabadságról és a túlélésről szól a Gibbon: Beyond the TreesA szabadságról és a túlélésről szól a Gibbon: Beyond the TreesA szabadságról és a túlélésről szól a Gibbon: Beyond the TreesA szabadságról és a túlélésről szól a Gibbon: Beyond the TreesA szabadságról és a túlélésről szól a Gibbon: Beyond the TreesA szabadságról és a túlélésről szól a Gibbon: Beyond the TreesA szabadságról és a túlélésről szól a Gibbon: Beyond the TreesA szabadságról és a túlélésről szól a Gibbon: Beyond the TreesA szabadságról és a túlélésről szól a Gibbon: Beyond the TreesA szabadságról és a túlélésről szól a Gibbon: Beyond the Trees
Gibbon: Beyond the Trees
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gibbon: Beyond the Trees

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló