25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ilyen lesz a csata a Trek to Yomiban

Harc a patakban, egy lángoló épületben vagy épp egy hagyományos küzdőtéren.

Írta: GeryG

Újabb előzetest kapott a Flying Wild Hog és Leonard Menchari oldalnézetes akció-kalandjátéka, a Trek to Yomi. A stúdió ezúttal bő egypercben kifejezetten a harcokkal foglalkozik, ezekből kapunk némi ízelítőt.

A Trek to Yomi a feudális Japánba repíti majd a játékosokat, akik Hiroki bőrébe bújhatnak, hogy megbosszulják meggyilkolt mesterüket. Ez persze rengeteg ellenség lekaszabolásán keresztül valósítható meg, szóval harcban lesz részünk bőven.

A csaták kellően dinamikusnak ígérkeznek, de a fejvesztett hadonászás helyett inkább a jól időzített támadások és védekezések jelentik majd a sikerül kulcsát. A fenti video tanúsága szerinte fogunk csatázni patakparton, faluban, lángoló épületben és hagyományos küzdőtéren is.

A Trek to Yomi továbbra sem kapott pontos premierdátumot, de a trailer végén is a 2022 tavasza felirat virít, szóval elvileg legfeljebb néhány hetet kell kibírnia a rajongóknak. A játék PC mellett PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re fog megjelenni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!