Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Eternal Threads

Májusban rajtol az Eternal Threads

A játékban egy időügynököt alakítunk, aki visszautazik a múltba, hogy megakadályozzon egy lakástüzet.

2022.04.17. 10:29 | GeryG | kategória: Játék

Továbbra is igen népszerűek mostanában az időmanipulálós játékok, főleg az időhurkos téma a menő a fejlesztők körében. A Cosmonaut Studios annyiból lóg ki ebből a körből, hogy a náluk készülő kalandjáték szintén az idővel játszadozik, de itt szó sincs időhurokról. De ettől csak még érdekesebbnek ígérkezik az Eternal Threads.

A játékosok egy ügynököt alakítanak majd, akinek az a feladata, hogy helyrehozzon bizonyos anomáliákat, incidenseket az idő vonalán. Vagyis lényegében utazgat az időben és korrigál eseményeket. Most is ez lesz a küldetésünk, méghozzá valahol Anglia északi részén 2015-ben. Egy házban tűz ütött ki és a bent lakók mind meghaltak. Ezt kell megakadályoznunk.

De nem csupán annyiról van szó, hogy meggátoljuk a konkrét tűz kialakulását és hurrá. Ennél jóval összetettebb lesz a dolgunk. Rálátást kapunk a ház hat lakójának életére a tragédiát megelőző egy héten. Ebben az idősávban tetszés szerint ugrálhatunk előre és hátra, belepiszkálhatunk a történésekbe szinte bárhol és bárhogy.

Minden módosításunknak természetesen lesznek következményei, olykor csekély, máskor drasztikus mértékben. Lehet, hogy egy apró módosítással csak egy bútor kerül arrébb a tűz idejére, de ha ügyesen terelgetjük az eseményeket ide-oda, akkor életeket menthetünk meg. Játék közben megismerhetjük a hat lakó életét és titkait, ezek segíthetnek jó irányba terelni a történéseket. A játékban rajtunk áll, hogy végül miként oldjuk meg a küldetést. Törekedhetünk a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb megoldásra, de ha kitartók és körültekintők vagyunk, akkor akár mind a hat lakó életét megmenthetjük és még jobbá is tehetjük.

Az Eternal Threads egy ígéretes kalandjátéknak tűnik, de hogy be is váltja-e a hozzá fűzött reményeket, azt most még nem tudni. De szerencsére már nem kell túl sokat várni, hogy kiderüljön, ugyanis a premierre május 17-én kerül sor PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Valamikor később pedig Nintendo Switch-re is el fog készülni. Aki előrendeli a játékot, az kipróbálhatja majd a május 2-8. között elérhető demót is. ■

előző
következő
Májusban rajtol az Eternal Threads
Májusban rajtol az Eternal ThreadsMájusban rajtol az Eternal ThreadsMájusban rajtol az Eternal ThreadsMájusban rajtol az Eternal ThreadsMájusban rajtol az Eternal ThreadsMájusban rajtol az Eternal ThreadsMájusban rajtol az Eternal ThreadsMájusban rajtol az Eternal Threads
Eternal Threads
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Eternal Threads

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló