Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Narru: The Forgotten Lands

Az életet hozzuk vissza a világba a Narru: The Forgotten Landsben

Nyugodt, kellemes hangulatú narratív kaland lesz a játék.

2022.05.06. 09:35 | Jaxx | kategória: Játék

A Narru: The Forgotten Lands sztori-vezette puzzle-játékban a felfedezésé lesz a főszerep. Fő karakterünk nem más, mint egy fénygömb, küldetésünk pedig bejárni egy szigetet, melyet egykor egy ősi civilizáció uralt.

Az előzetesben megnézhetjük a színes-ragyogó környezetet, illetve a nyugodt játékmenetet.

Utunk során a szemünk előtt költözik újra élet a rég elfeledett tájra, közben darabról darabra rakhatjuk össze, mi történt az egykor fényes civilizációval és életterével. A szigeten szabadon kószálhatunk, felkutathatunk minden titkot, rejtett szakaszt, oltárt, festményt és romot, melyeket mind őrzik néhai lakóik történetét. Kalandunk során egy istennő hangja, mint narrátor lesz a társunk.

A puzzle-k megoldása is a mi feladatunk lesz, aktiválunk majd ősi mechanizmusokat, bejuthatunk addig hozzáférhetetlen helyekre segítségükkel. Ha esetleg elakadunk a megoldással, vegyük szemügyre a környezetünket, hiszen rejtett utalásokat találhatunk. Új készségeket szerzünk és fejlesztünk majd tovább, a vízen járás csak az egyik lesz a négy közül, melyet elsajátíthatunk.

A Narru: The Forgotten Lands PC-re, PlayStaion 5-re és Xbox Series X/S-re jelenik meg, dátumáról egyelőre nincs információ. ■

előző
következő
Az életet hozzuk vissza a világba a Narru: The Forgotten Landsben
Az életet hozzuk vissza a világba a Narru: The Forgotten LandsbenAz életet hozzuk vissza a világba a Narru: The Forgotten LandsbenAz életet hozzuk vissza a világba a Narru: The Forgotten LandsbenAz életet hozzuk vissza a világba a Narru: The Forgotten LandsbenAz életet hozzuk vissza a világba a Narru: The Forgotten LandsbenAz életet hozzuk vissza a világba a Narru: The Forgotten LandsbenAz életet hozzuk vissza a világba a Narru: The Forgotten LandsbenAz életet hozzuk vissza a világba a Narru: The Forgotten LandsbenAz életet hozzuk vissza a világba a Narru: The Forgotten LandsbenAz életet hozzuk vissza a világba a Narru: The Forgotten LandsbenAz életet hozzuk vissza a világba a Narru: The Forgotten LandsbenAz életet hozzuk vissza a világba a Narru: The Forgotten LandsbenAz életet hozzuk vissza a világba a Narru: The Forgotten LandsbenAz életet hozzuk vissza a világba a Narru: The Forgotten Landsben

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló