Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dying Light

Ha megvan a Dying Light, ingyen feljavíthatod, ha még nem tetted

A Techland ajándékba adja az Enhanced Editiont és a The Following kiegészítőt is.

2022.05.06. 16:14 | GeryG | kategória: Játék

2015-ben jelent meg a Dying Light, amely ha nem is volt tökéletes, de így is hatalmas rajongótábort gyűjtött maga köré. Ebben elég jelentős szerepe volt a fejlesztők példaértékű hozzáállásának is, ők ugyanis öt éven keresztül aktív támogatták és bővítgették a játékot. A legnagyobb bővítés a 2016-os The Following kiegészítő volt, de a soha el nem készült Hellraid játék is egy DLC formájában öltött végül testet.

A Dying Light természetesen korábban kissé felturbózva megérkezett az aktuális konzolgenerációra is. A Techland pedig most elérkezettnek látta az időt, hogy ezt az Enhanced Editiont minden Dying Light tulajdonosnak ajándékba adja. Vagyis, ha eddig tényleg csak az alapjáték volt meg, akkor ez most egy remek meglepetés lehet.

Ha megvan a Dying Light, ingyen feljavíthatod, ha még nem tetted

A csomag a felturbózott játékon túl annak DLC-it is tartalmazza. Így a The Following és a Hellraid mellett a The Bozak Horde, a Crash Test Skin Pack, az Ultimate Survivor Bundle és a Cuisine and Cargo DLC-ket is.

De van még több! Hét évvel a játék megjelenése után a minap vadonatúj DLC érkezett hozzá! A Dieselpunk DLC új fegyvereket hozott magával, mint a Flesh Ripper kard és egy új láncfűrész. ■

Dying Light
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló