Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Horror Tycoon

Építs saját kísértetházat a Horror Tycoonban!

A PlayWay legújabb projektjében saját rémálmaid helyszínét építheted meg.

2022.05.10. 13:53 | GeryG | kategória: Játék

A PlayWay gondozásában készül a Smidge Games stúdió új játéka, a Horror Tycoon. A cím elég sokatmondó, de mégsem derül ki belőle egyértelműen, hogy pontosan miről is van szó. Egy olyan játékról, amelyben saját halálos csapdákkal és más ocsmányságokkal teli kísértetházat építhetünk.

Valamiért a kísértetházak vonzzák az embereket. Hiába üvölt róluk, hogy jobb nagy ívben elkerülni őket, mégis arra késztetik az embert, hogy bemerészkedjenek, hogy végigjárják a sötét titkoktól terhes szobákat. És ahogy azt a horrorfilmekből mindannyian tudjuk, általában aki bemegy, többnyire már sosem jön ki.

Erről az oldalról már rengeteg játék készült, viszont a Horror Tycoon megfordítja a szerepeket: nem felfedeznünk kell a kísértetházat, hanem megépítenünk. Telepakolhatjuk mindenféle ijesztő dekorációs elemmel, de ami ennél is fontosabb, hogy halálos csapdákkal és rémisztő entitásokkal is. A játékmenet egyfajta tower defense jelleget is kap, mivel a célunk a házba betévedő emberek likvidálása a csapdáinkkal. A lényeg egyszerű: aki itt belép, az tényleg soha ne távozhasson!

A Horror Tycoon jó PlayWay-szokás szerint nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a Steamen lehetőség van jelentkezni egy teszteseményre, amelyről szintén nem tudni még többet. ■

előző
következő
Építs saját kísértetházat a Horror Tycoonban!
Építs saját kísértetházat a Horror Tycoonban!Építs saját kísértetházat a Horror Tycoonban!Építs saját kísértetházat a Horror Tycoonban!Építs saját kísértetházat a Horror Tycoonban!Építs saját kísértetházat a Horror Tycoonban!Építs saját kísértetházat a Horror Tycoonban!Építs saját kísértetházat a Horror Tycoonban!Építs saját kísértetházat a Horror Tycoonban!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló