Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Eternal Threads

Traileren az Eternal Threads időmanipulásása

A játékban hat ember életét kell megmentenünk a döntéseik megváltoztatásával.

2022.05.10. 18:51 | GeryG | kategória: Játék

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor bő egy hét múlva megjelenik a Cosmonaut Studios új kalandjátéka, az Eternal Threads. Ha nem úgy alakul, akkor majd visszajönnek a jövőből és változtatnak pár dolgon, hogy mégis úgy alakuljon… mert ugyebár egy időutazós-időmanipulálós kalandjátékról van szó.

A játékosok a 43-as ügynök szkafanderébe bújhatnak, aki a távoli és nem túl vidám jövőből tér vissza 2015-be, hogy megakadályozzon egy lakástüzet, amelyben hatan haltak meg. Apró fodor ez csupán az idő nagy óceánjában, de az ilyen apró fodrok kisimítása teszi majd szebb hellyé a jövőt.

A játék igazából nem is feltétlenül az idő manipulálására, mint inkább a szereplők manipulálására épít. Egy hetünk van megváltoztatni a tűzhöz vezető eseményláncot úgy, hogy itt-ott (vagyis közel 150 helyen) picit belepiszkálunk az eseményekbe. Megváltoztatjuk a szereplők döntéseit vagy más módon avatkozunk közbe, hogy az általunk legjobbnak vélt irányba csordogáljanak tovább a történések. Ha ügyesek vagyunk, akkor akár mindegyik szereplő életét megmenthetjük.

Az Eternal Threads legújabb előzetese éppen ezen az idő- és karaktermanipulálós mókán vezet végig minket, hogy mire május 19-én élesben küldetésre indulunk az időben, már ne érjenek váratlan meglepetések. Valaki belepiszkálhatott az időbe, mert ekkor csak a PC-s változat fog megjelenni, a konzolos verziók csak később várhatók. ■

Eternal Threads
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Eternal Threads

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló