Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lost in Play

Nyáron érkezik meg a rajzfilmszerű Lost in Play

Nosztalgikus hangulatával elsősorban a felnőtteket célozza meg a játék.

2022.05.11. 09:40 | Jaxx | kategória: Játék

Rajzfilmszerű, 2D-s point-and-click kalandjáték lesz a rövidesen megjelenő Lost in Play, melyről elsőre kicsit az Alice in Wonderland, a Monkey Island és a Hey Arnold! juthat eszünkbe. A különleges egyveleg gyermekkorunkba repíthet vissza, ám senkit se tévesszenek meg a kedves kis karakterek.

A játék előzetesében megnézhetjük, hogy földön-vízen-levegőben is mi minden vár ránk.

A Lost in Play két fő karaktere egy testvérpár, Toto és Gal, akik varázslatos helyeket járnak be, mágikus lényekkel kötnek barátságot, és persze feladványokat oldanak meg, miközben igyekeznek megtalálni a hazavezető utat. Goblinokkal kártyázunk, sárkányokat hozunk létre, bárányokat tanítunk repülni, és még sok furcsán kedves feladatot hajtunk végre sikerünk érdekében.

A játék érdekessége, hogy sem beszéd, sem írott szöveg nincs benne, narratíváját vizuális elemekkel kommunikálja. Több mint 30 egyedi puzzle és minigame kapott benne helyet. A játék az iskola utáni, kertben eltöltött délutánokat idézi vissza, ahol még gyermekként felhőtlenül szórakozhattunk, sokszor elképzelt történeteken.

A Lost in Play idén nyáron jelenik meg PC-re és Nintendo Switchre. ■

előző
következő
Nyáron érkezik meg a rajzfilmszerű Lost in Play
Nyáron érkezik meg a rajzfilmszerű Lost in PlayNyáron érkezik meg a rajzfilmszerű Lost in PlayNyáron érkezik meg a rajzfilmszerű Lost in PlayNyáron érkezik meg a rajzfilmszerű Lost in PlayNyáron érkezik meg a rajzfilmszerű Lost in PlayNyáron érkezik meg a rajzfilmszerű Lost in PlayNyáron érkezik meg a rajzfilmszerű Lost in PlayNyáron érkezik meg a rajzfilmszerű Lost in PlayNyáron érkezik meg a rajzfilmszerű Lost in PlayNyáron érkezik meg a rajzfilmszerű Lost in PlayNyáron érkezik meg a rajzfilmszerű Lost in PlayNyáron érkezik meg a rajzfilmszerű Lost in PlayNyáron érkezik meg a rajzfilmszerű Lost in Play

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló