Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Endling – Extinction is Forever

Rókanyu nem túl vidám története lesz az Endling – Extinction is Forever

A kihalás szomorú valóságára próbálja meg felhívni a figyelmet ez az egyébként aranyosnak tűnő játék.

2022.05.20. 12:30 | GeryG | kategória: Játék

A kihalás bizony örökre szól. Ez az üzenete a Herobeat Studios készülő játékának, sőt az üzenete mellett egyben a címe is. Az Endling – Extinction is Forever egy első ránézésre aranyosnak tűnő kalandjáték, épp csak a témája miatt szomorodik el a picit is jobb érzésű játékos.

A sztori ugyanis a bolygó utolsó róka mamájáról szól, aki kölykeit próbálja meg ellátni egy olyan világban, amit az emberiség már végérvényesen tönkre vágott. Az élelem még a régi időkhöz képest is minimális, a veszély viszont állandó, így még nehezebb lesz a dolgunk, ha túl akarunk élni és gondoskodni akarunk a kölykökről.

Folyamatosan úton leszünk, hogy a kölyköknek biztonságos menedéket találjunk. Út közben a szemetet túrva vagy épp más állatokra vadászva kell élelemhez jutni, és nem ritkán érzelmileg erős és akár fájdalmas döntéseket is hoznunk kell majd.

A játék kifejezetten igényes látványvilágot kap, a játékmenetről pedig a fenti előzetesből lehet némi képet alkotni. A fejlesztés PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre folyik és a tervek szerint még idén meg is fog jelenni. ■

előző
következő
Rókanyu nem túl vidám története lesz az Endling – Extinction is Forever
Rókanyu nem túl vidám története lesz az Endling – Extinction is ForeverRókanyu nem túl vidám története lesz az Endling – Extinction is ForeverRókanyu nem túl vidám története lesz az Endling – Extinction is ForeverRókanyu nem túl vidám története lesz az Endling – Extinction is ForeverRókanyu nem túl vidám története lesz az Endling – Extinction is ForeverRókanyu nem túl vidám története lesz az Endling – Extinction is ForeverRókanyu nem túl vidám története lesz az Endling – Extinction is ForeverRókanyu nem túl vidám története lesz az Endling – Extinction is ForeverRókanyu nem túl vidám története lesz az Endling – Extinction is ForeverRókanyu nem túl vidám története lesz az Endling – Extinction is ForeverRókanyu nem túl vidám története lesz az Endling – Extinction is ForeverRókanyu nem túl vidám története lesz az Endling – Extinction is ForeverRókanyu nem túl vidám története lesz az Endling – Extinction is Forever

hozzászólások (1)

Shadowguard
Shadowguard 2022.05.22. 13:18
A látványvilágról még nem döntöttem el, hogy tetszik-e, de cserébe rókák.:love: Ment is wishlistre :D
ajánlott olvasnivaló