25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Reveil – coulrofóbiásoknak nem ajánlott

A horror kalandjáték főhőse Walter Thompson, aki a lányát és a feleségét keresi egy szürreális cirkuszban.

Írta: GeryG

Mocskosul hangulatos előzetessel mutatkozott be az indie Pixelsplit stúdió új horror kalandjátéka, a Reveil. A játékot a fejlesztők egy olyan szürreális kalandként jellemzik, ahol elmosódik a határ a valóság és az illúzió között.

A történet főhőse Walter Thompson lesz, aki egykor a Nelson Bro’s Circus porondépítőjeként dolgozott. De bizony ez a cirkusz nem az a cirkusz, ahová az ember szívesen viszi a gyerekeit bohócokat és artistákat csodálni. Ahogy az az első előzetesből is átjön, ez egy szürreális hely, ahol eltűnt Walter lánya és felesége. Ő nem emlékszik semmire, a kérdéseire pedig a válaszokat egykori munkahelye rejti.

A játékmenet gerincét leginkább a fejtörők és rejtvények adják, mivel ez inkább lesz egy sétaszimulátor, mintsem akciódús túlélőhorror. De ennél többet egyelőre nem tudni. A premierre 2023 előtt aligha kerülhet sor, a fejlesztés jelen állás szerint kizárólag PC-re folyik.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Reveil
  • Reveil
  • Reveil
  • Reveil
  • Reveil
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!