Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PC Building Simulator 2

Próbáld ki a PC Building Simulator 2 nyílt bétáját!

Ezen a héten még van lehetőséged összerakni PC-den álmaid PC-jét.

2022.06.13. 14:42 | GeryG | kategória: Játék

Ha már a valóságban a chiphiány és a bányászok minden VGA-t felszippantó ténykedése miatt olykor fizikai képtelenségnek tűnik PC-t építeni, azért virtuálisan még mindig van rá mód. Ezen a héten például a PC Building Simulator 2 nyílt béta változatában teheted meg ezt.

A Spiral House stúdió még a hétvégén indította útjára a játék nyílt bétáját, amely egészen június 20-ig tart, vagyis ezen a héten még van időd becsatlakozni. A béta során a karrier módot és a szabad játék módot is ki lehet próbálni, így egész átfogó képet kaphatunk, hogy milyen élmény is lesz virtuálisan PC-t építeni a játékban.

A teljes játék kampánya bő harminc órányi játékidővel kecsegtet, a bétában ebből az első öt szintet lehet teljesíteni. A szabad játék módban pedig limitált alkatrészek állnak rendelkezésünkre, de azért ezekből is lehet ütős gamer PC-t fabrikálni.

A PC Building Simulator 2 egyelőre nem rendelkezik pontos premierdátummal, de a tervek szerint még idén számíthatunk a megjelenésére. Kizárólag az Epic Games Store-ban lesz elérhető, a nyílt bétát is itt találjátok. Ha érdekel a játék, akkor már csak azért is érdemes futni egy kört a bétával, mert a résztvevők 15%-os kedvezményt kapnak majd a teljes játék árából. ■

PC Building Simulator 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
PC Building Simulator 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló