Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Goat Simulator 3

Ősszel me-e-e-e-gjelenik a Goat Simulator 3

Az őrült szimulátor idén trilógiává bővül. Vagyis igazából nem, de…

2022.06.20. 18:15 | GeryG | kategória: Játék

2014-ben vagyis immár nyolc éve már, hogy megjelent a Coffee Stain Studios kicsit őrült, de annál viccesebb játéka, a Goat Simulator. Ebben egy kecskét, Pilgort alakítottuk, akivel egy nyílt világban rendezhettünk ámokfutást. A játék természetesen hatalmas siker volt, az internetet elárasztották a vicces videók, amelyben mindenféle fura dolgok történtek Pilgorral köszönhetően a ragdoll fizikának és a lassított felvételnek.

A fejlesztők nagyon régen húzzák már a rajongók idegeit, de végre megtörtént a bejelentés: készül a Goat Simulator 3. Igen, a három és nem a kettő. Ne kérdezzétek, csak fogadjátok el. Nincs kettő, három van.

A játék lényege alig változik, most is fel kell dúlnunk egy békés világ mindennapjait. Rohangálni fel-alá, nagyokat ugrálni, fellökni és felborítani mindent. És persze a ragadós nyelv sem marad ki, amit megnyalunk, azt magunkkal cipelhetjük bárhová. Kecskénk nem csak kecske lehet, de az első képek tanúsága szerint akár tehén, disznó vagy orrszarvú is. Lesznek mindenféle képességeket befolyásoló kütyük, mint a jetpack vagy a budipapír-gurigák.

Ami újdonság, hogy mindezt most már nem csak egyedül, de barátainkkal közösen is élvezhetjük majd. Lesz ugyanis négyfős kooperatív mód helyben és online is, a haverokkal pedig hét multiplayer minijátékban ökörködhetünk majd.

A Goat Simulator 3 PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra készül. Pontos premierdátumot még nem kapott, de várhatóan ősszel fog megjelenni. ■

előző
következő
Ősszel me-e-e-e-gjelenik a Goat Simulator 3
Ősszel me-e-e-e-gjelenik a Goat Simulator 3Ősszel me-e-e-e-gjelenik a Goat Simulator 3Ősszel me-e-e-e-gjelenik a Goat Simulator 3Ősszel me-e-e-e-gjelenik a Goat Simulator 3Ősszel me-e-e-e-gjelenik a Goat Simulator 3Ősszel me-e-e-e-gjelenik a Goat Simulator 3Ősszel me-e-e-e-gjelenik a Goat Simulator 3Ősszel me-e-e-e-gjelenik a Goat Simulator 3Ősszel me-e-e-e-gjelenik a Goat Simulator 3Ősszel me-e-e-e-gjelenik a Goat Simulator 3Ősszel me-e-e-e-gjelenik a Goat Simulator 3Ősszel me-e-e-e-gjelenik a Goat Simulator 3Ősszel me-e-e-e-gjelenik a Goat Simulator 3Ősszel me-e-e-e-gjelenik a Goat Simulator 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló