Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

F1 22

Az F1 22 is kihasználja majd a DualSense képességeit

A szimulátorban szerepet kap az adaptív ravasz és a haptikus rezgés is.

2022.06.21. 21:53 | GeryG | kategória: Játék

A Codemasters már az utolsó simításokat végzi idei Forma 1-es játékán, az F1 22-n, amely immár az EA Sports színei alatt gördül majd ki másfél hét múlva. A fejlesztők sok tekintetben igyekeznek újítani a korábbi részekhez képest. Tartalom terén új pályákat, gyűjthető ruhákat és luxusautókat kapunk, de frissül a fizika, lesz VR-támogatás és mindenféle fejlesztési lehetőség is.

PlayStation 5-ön mindezeken túl természetesen a DualSense kontroller képességeit is kihasználja majd a játék (nyilván csak azoknál, akik nem eleve kormánnyal játszanak). A haptikus rezgéseken keresztül nem csak az ütközéseket fogjuk érezni, de a különbséget is az egyes talajtípusok között beleértve az apró kavicsokat is. Az adaptív ravaszbillentyűk pedig fékezésnél fognak valóságosan viselkedni: másképp keményedik fel az intenzív fékezés vagy a megpördülés során is. A kontroller beépített hangszóróján keresztül hallhatjuk majd a csapat mérnökét, aki folyamatosan bombázni fog fontos információkkal – ahogy a valóságban a pilótákat.

Az F1 22 PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra készül és július 1-én fog megjelenni. ■

F1 22
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
F1 22

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló