25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ősszel jöhet a Cobra Kai 2: Dojos Rising

Már a második játék készül a Netflix nagy sikerű sorozata alapján.

Írta: GeryG

A Karate kölyök egy egész generáció tudatába égett bele Miyagi mesterrel és a daruállással. A fiatalabb generációnak Daniel LaRusso és Johnny Lawrence rivalizálása leginkább a Netflixen futó Cobra Kai sorozatból lehet ismerős, amely a ’80-as évek ikonikus filmjeinek sztoriját viszi tovább.

A sorozat akkora sikert aratott, hogy még videojáték is készült belőle. Ez volt a tavaly év elején megjelent Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues a Flux Games stúdiótól. Az oldalnézetes verekedős játékban természetesen a sorozat népszerű karaktereivel rúghattuk szét egymás zrityóját.

Ugyanez a stúdió most bejelentette, hogy készül a folytatás, még idén ősszel megjelenhet a Cobra Kai 2: Dojos Rising. Aki picit is követte a sorozat eseményeit, tudhatja, hogy a negyedik évadban ismét megrendezik az All Valley Karate Tornát, ahol a Miyagi-Do, a Cobra Kai és az Eagle Fang harcosai küzdenek meg egymással.

A játékban nagyjából ugyanez lesz a lényeg, vagyis valamely dojo színeiben fel kell építenünk a saját csapatunkat, majd az All Valley Karate Tornán legyőzni mindenki mást. Emellett kapunk sztori módot is, illetve lesz Cobra Classics játékmód is, ahol a sorozat ikonikus eseményeit élhetjük át újra. Nem marad ki az online multiplayer lehetőség sem, erre külön online tornát is rendezni fognak. A játékban egyébként huszonnyolc karakter közül lehet majd válogatni, akik mind egyedi képességekkel és támadásokkal rendelkeznek.

A Cobra Kai 2: Dojos Rising PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre készül. A megjelenésre valamikor ősszel számíthatunk, de egyelőre ennél közelebbit nem lehet tudni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!