Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

War Thunder

Magyar tankért is küzdhetünk a War Thunderben

Elrajtolt a Summer Quest, ahol exkluzív harci járművekért folyik a küzdelem, köztük a második világháborús Zrínyi I SPG-ért is.

2022.08.14. 14:27 | GeryG | kategória: Játékhírek

A minap elrajtolt a War Thunder Summer Quest, amely egészen a hónap végéig küzdhetünk négy exkluzív harci járműért. Gondolhatnánk, hogy a játékban már így is kétezernél több földi, vízi és légi jármű szerepel, minek nekünk még négy másik is? De, ha azt mondjuk, hogy ezúttal egy teljes egészében magyar fejlesztésű önjáró löveg is szerepel a listán, talán változik a véleményünk.

A nyári online esemény során a játékosoknak igazán könnyű dolguk van, ugyanis nem kell semmi extrát nyújtaniuk ahhoz, hogy megkaparintsák az újdonságokat. A lényeg igen egyszerű: részt kell venniük küldetésekben, ahol nagyjából bármilyen aktivitással pontokat szerezhetnek. Ezeket kuponok formájában lehet aztán beváltani a négy járműre, illetve új álcázó festésekre, matricákra és dekorációs elemekre.

A legegyszerűbben ráadásul egy magyar fejlesztésű önjáró löveget, a második világháborúban szolgáló Zrínyi I SPG-t lehet megszerezni, amely III-as osztályú. Mellette az amerikai hadsereg prototípusát, egy Leopard 2AV tankot, egy F4D-1 Skyray vadászrepülőt, illetve a japán IJN Haruna csatahajót lehet megszerezni.

Hogy ehhez pontosan mit hogyan kell tenni az augusztus 29-ig tartó esemény során, arról a hivatalos oldalon olvashattok részletes leírást. ■

előző
következő
Magyar tankért is küzdhetünk a War Thunderben
Magyar tankért is küzdhetünk a War ThunderbenMagyar tankért is küzdhetünk a War ThunderbenMagyar tankért is küzdhetünk a War ThunderbenMagyar tankért is küzdhetünk a War ThunderbenMagyar tankért is küzdhetünk a War ThunderbenMagyar tankért is küzdhetünk a War ThunderbenMagyar tankért is küzdhetünk a War ThunderbenMagyar tankért is küzdhetünk a War ThunderbenMagyar tankért is küzdhetünk a War Thunderben
War Thunder
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
War Thunder

hozzászólások (4)

Baracklekvár
Baracklekvár 2022.08.14. 14:37
"nyári online esemény során a játékosoknak igazán könnyű dolguk van"

Hát, árnyalja ezt a rózsaszín képet, hogy a valaha volt legnehezebb Event ez valójában és a legkevesebb valódi díjat adja. Minden korábbi Event 6 járművet kínált ennél kevesebb befektetendő időért.

Most minden egyes 2 nap alatt 40000 pontot kell elérni egy előrehaladásért. Vagyis naponta 20ezret. Ez legalább 10 játék naponta, de valószínűbb, hogy több, akár 15-20 is lehet, függően a játékos képességeitől, szerencséjétől.

Egy játszma átlagosan 20 perc, legalábbis realistic módban. Napi 10 mérkőzés átlagos 20 perccel számolva közel 3.5 óra. Ennyit kell játszani tehát naponta valakinek, hogy teljesítse az Event-et.

Mármint a tankos részét. Mert még ugyanennyi a repülős előrehaladás követelménye és még ugyanennyi a hajós előrehaldaás is. Tehát valójában napi 10-12 órát kellene játszania egy elég jó játékosnak is ahhoz, hogy mindent teljesíthessen.

Ez gyakorlatilag elérhetetlen, hacsaknem valami munkanélküli nyáriszünetes diákról van szó. De persze Gaijin nagyvonalú és rengeteg valós pénzért engedi megvásárolni az el nem ért előrehaladást...

Az utóbbi egy évben egyre inkább azt érzem, hogy Gaijin és WarThunder kvázi durván fizetőssé teszik a játékban az előrehaladást. Az Event és a BattlePass is vagy kimerítőbb, vagy kevesebb jutalmat ad.

Ésszel játszani továbbra is ingyenes - de ha valaki többet és újat akar az bizony többszörösen megfizeti egy teljes értékű játék árát....

Még nem késő elkezdeni a Summer Event-et ma, hogy meglegyen a Zrínyi tank, én is csinálom... De a repülőkről és hajókról már a legelső pillanatba lemondtam... A repülő még érdekelt volna, de a játékban annak is olyan horror magas a javítási költsége, hogy nem rentábilis játszani vele, egyszerűen elfogy vele a játékban lévő játékpénzed - és azt is vehetsz valós pénzért, Gaijin boldogan segít ebben is...
jawsika
jawsika 2022.08.14. 16:16
Igen. Mi is ránéztünk. Nem is az event amúgy a fő baj, hanem a pénzzel van valami. Van mondjuk 150-180 órám a gameben, tehát nem vagyok nagy játékos, de érezhetően komoly pénzgondok lettek. Konkrétan lenullázódtam, van 150k ezüstöm. Arany semmi. Haver, akinek olyan 350 órája lehet, neki van 800k-ja. Oda jutottam, hogy nem tudok megvenni tankot, meg meggondolom, hogy egy meccsen respawnolok-e. De ilyen nem volt sosem, a pénz sosem számított. Ezek szerint tényleg volt valami komoly változás, nem csak mi éreztük, hogy furcsa.
Baracklekvár
Baracklekvár 2022.08.14. 17:04
Nekem nagyon sok órám van a játékban már...

Van 27millió SilverLion-om még, de nekem is meg kell fontolnom, hogy mely járművekkel játszom, s mely járművekkel nem éri meg jellemzően.

A magas BR szintű - nem prémium - járművek vásárlása és játékban használata jellemzően nem éri meg, elapasztja a játékpénzt.

40millió felett jártam már bőven - aztán megvásároltam az időközben kikutatott repülőimet - s máris huppantam 25millió alá... S végül e repülőkkel sem nagyon játszom, mert többe kerül a javításuk, mint amennyi játékélményt és eredményt hoz. Ráadásul az adott jármű felfejlesztése magas BR szinteken már annyira fájdalmas és költséges, hogy elmegy ember kedve tőle.

Továbbá, volt mostanában, elmúlt egy-két évben néhány economic jellegű átalakítás a játékban, mely összességében szintén azzal jár, hogy kicsit kevesebb SilverLion-t osztogatnak.

Én azért nemigen játszom magas BR (8.0++) szintű meccseket, mert nem-nemigen térül meg. BR6.0 alatt még szó-szó csak-csak növekszik a SilverLion egyenleg, de az felett csak szúrópróbaszerűen játszok olykor, a változatosság kedvéért.

Egyetlen mentsége van a játéknak ezzel kapcsolatban: igazából BR6.0 felett sem jobb a játékélmény, sőt; legfeljebb más. Szóval, a lelkibéke érdekében azt javaslom mindenkinek, akinek számít a pénz, és nem valami BR-követelőző eventet tol, hogy játszon BR6.0 alatt. Akár BR 3.3-4.3 szintű meccseket - talán a legszórakoztatóbb ez.

Jobb az eredmény, a játékélmény, s kevesebb a SilverLion gond is. Mire minden nemzet járműveit unlockolja erre a szintre, azért csak összejön valamennyi SilverLion...
jawsika
jawsika 2022.08.15. 11:02
Ja, én csak kicsiben tolom már. 6.7 a legnagyobb tankom, de csak a 3.3, 3.7, 4.3, 5.3-ban nyomjuk. Eskü jobb is a game. Csak ne rakosgatna be az új mapokra.
ajánlott olvasnivaló