25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Egyszemélyes Iron Man játék készül

Az EA Motive dolgozik az egyelőre hivatalos cím nélküli projekten.

Írta: GeryG

Egyszemélyes Iron Man játék készül

A Marvel univerzum egyik legnépszerűbb szuperhőse a milliárdos géniusz Tony Starkból lett Vasember, vagyis Iron Man. Ebben a képregényeken túl azért vastagon benne van az elmúlt bő tíz év is, amely során Robert Downey Jr. formálta meg a karaktert a Marvel moziverzumban. És halt mártírhalált a végén.

Érdekes módon bármennyire is népszerű figura Iron Man a mai fiatalok körében, a videojáték-fejlesztők egyelőre nem nagyon találták meg maguknak. Találkozhattunk vele a Marvel's Avengersben, illetve készült egy Iron Man VR-élmény is. De az utóbbi évekből lényegében ennyi (plusz a még meg sem jelent Marvel's Midnight Suns ugyebár).

Most viszont kiderült, hogy az Electronic Arts és a Marvel között nemrégiben kötött megállapodás jegyében készül egy új játék. Egyelőre hivatalos címe nincs a projektnek, de azt már lehet tudni, hogy az EA Motive stúdiója dolgozik rajta és egy egyszemélyes élmény lesz, ami kifejezetten Iron Manre fog fókuszálni.

A játékon nem akármilyen gárda dolgozik majd. A fejlesztést az az Olivier Proulx vezeti, aki dolgozott a Marvel's Guardians of the Galaxy és a már említett Marvel's Avengers játékokon is. Hozzá csatlakozik Ian Frazier, aki a Star Wars: Squadrons és a Mass Effect: Andromeda fejlesztéséből vette ki a részét korábban, Maëlenn Lumineau (Immortals Fenyx Rising és Assassin's Creed Odyssey), valamint JF Portier (Star Wars: Battlefront II).

A projekt lényegében még csak az előkészítési fázisban jár, tehát még évekig bizonyosan nem sokat fogunk hallani róla.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!