Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Unholy

Előzetesben mutatta meg magát a hátborzongató Unholy

A pszichológiai horror jövőre érkezik meg PC-re és konzolokra.

2022.09.26. 09:49 | Jaxx | kategória: Játékhírek

Sötét történet, nyomasztó helyszínek, hajmeresztő borzalmak jellemzik a jövőre érkező Unholyt, mely pszichológiai horrorban egy gyermekét megtalálni igyekvő édesanya, Saidah szerepét öltjük magunkra. Érdekessége, hogy nem egy, hanem párhuzamosan két világban is kutatunk a kisfiú után, egy hideg és szürke poszt-szovjet városban, valamint egy papok uralta groteszk világban, az Unholyban.

Az előzetese ugyan egy perc sincs, mégis remekül átadja a játék konstans feszültségét és nyomasztó hangulatát.

Az Unholy történetét mély és sötét narratíva vezeti a két világon át, ahol a kutatás, felfedezés, puzzle-megoldás, de még a beszivárgás és a lopakodás is a feladataink közé tartozik majd. A két valóság között fellelt nyomok segítségével pedig összeállíthatjuk a borzasztó eseményláncolatot, mely a gyermek eltűnéséhez vezetett.

Az innovatív harcrendszer a klasszikus fegyverhasználat mellett egy egészen különleges lehetőséget is kínál. A négyféle érzelmet, haragot, félelmet, szomorúságot és vágyat akadályok pusztítására, mechanizmusokat beindítására, áramkörök túltöltésére, de akár az ellenfeleink összezavarására, vagy sebzésére is használhatjuk.

A játék másik érdekessége, hogy a hátborzongató világban mindenki maszkot visel. Saját maszkunkat építve új képességekre tehetünk szert és fejleszthetjük a meglévőeket, illetve esetenként más maszkját magunkra öltve behatolhatunk egyébként halálos helyekre.

Az Unholy 2023-ban jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. ■

előző
következő
Előzetesben mutatta meg magát a hátborzongató Unholy
Előzetesben mutatta meg magát a hátborzongató UnholyElőzetesben mutatta meg magát a hátborzongató UnholyElőzetesben mutatta meg magát a hátborzongató UnholyElőzetesben mutatta meg magát a hátborzongató UnholyElőzetesben mutatta meg magát a hátborzongató UnholyElőzetesben mutatta meg magát a hátborzongató UnholyElőzetesben mutatta meg magát a hátborzongató UnholyElőzetesben mutatta meg magát a hátborzongató UnholyElőzetesben mutatta meg magát a hátborzongató UnholyElőzetesben mutatta meg magát a hátborzongató UnholyElőzetesben mutatta meg magát a hátborzongató UnholyElőzetesben mutatta meg magát a hátborzongató UnholyElőzetesben mutatta meg magát a hátborzongató UnholyElőzetesben mutatta meg magát a hátborzongató UnholyElőzetesben mutatta meg magát a hátborzongató UnholyElőzetesben mutatta meg magát a hátborzongató UnholyElőzetesben mutatta meg magát a hátborzongató UnholyElőzetesben mutatta meg magát a hátborzongató Unholy

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló