Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Garden In!

Álmaink kertjét hozhatjuk létre a Garden In!-ben

A relaxáló sandbox-menedzsment jövő év elején érkezik meg két platformra.

2022.09.27. 11:30 | Jaxx | kategória: Játékhírek

A növények nevelgetéséhez a megfelelő körülmények mellett szeretet, türelem és odaadás is kell, nem is olyan könnyű néha zöldjeinket életben tartani. A hamarosan megjelenő Garden In! azonban mind a kezdő, mind pedig a haladó kertészeknek kellemes kikapcsolódást ígér buja növényeivel, nyugtató zenéjével.

A játék előzetesében is megtapasztalhatjuk, mennyire szórakoztató és relaxáló a zöldek ápolgatása.

A Garden In!-ben először egyetlen kis szobával indulunk, melyet saját kedvünk szerint rendezhetünk be és dekorálhatunk. A néhány rendelkezésünkre álló magot földbe, vízbe vagy akár kavicsok közé is ültethetjük, a választott cserepekbe. Ahogy azonban készségeink fejlődnek, akár magokat is kombinálhatunk egymással, hogy valami igazán különlegeset hozhassunk létre különféle körülmények között, emellett pedig újabb és újabb szobákat, illetve területeket oldhatunk fel.

A játékban a növények persze mind más, egyedi szükségletekkel rendelkeznek, gondos törődéssel viszont biztosan burjánzani fognak. Növényadatbankunk folyamatosan növekszik, nem csak a hibridekkel, hanem egy-egy feladat teljesítését követően alapmagvakkal is, így egy igazán szórakoztató, relaxáló sandboxot kapunk majd, ahol mindig lesz mit tenni.

A Garden In! 2023 elején jelenik meg PC-re és Nintendo Switchre. ■

előző
következő
Álmaink kertjét hozhatjuk létre a Garden In!-ben
Álmaink kertjét hozhatjuk létre a Garden In!-benÁlmaink kertjét hozhatjuk létre a Garden In!-benÁlmaink kertjét hozhatjuk létre a Garden In!-benÁlmaink kertjét hozhatjuk létre a Garden In!-benÁlmaink kertjét hozhatjuk létre a Garden In!-benÁlmaink kertjét hozhatjuk létre a Garden In!-benÁlmaink kertjét hozhatjuk létre a Garden In!-benÁlmaink kertjét hozhatjuk létre a Garden In!-ben

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló