Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Jungle Resistance

Az emberektől védjük meg a dzsungelt és az ökoszisztémát a Jungle Resistance-ben

Az izometrikus tower defense játékban az állatok élőhelyét igyekszünk megóvni.

2022.09.28. 10:19 | Jaxx | kategória: Játékhírek

A Jungle Resistance-ben a világ legnagyobb dzsungele és teljes ökoszisztémája van veszélyben, emberek támadják meg. Így a bölcs Yutan, az orángután feladata megszervezni és hadrendbe állítani az ellenállást, mely természetesen az ott élő állatokból áll. Ő pedig nem késlekedik összehívni a trópusi erdő, az esőerdő és a havas hegycsúcsok lakóit, és bevetni minden képességüket a tower defense játékban.

A Jungle Resistance-ben megakadályozzuk, hogy az emberek bejussanak területünkre. Ahogyan védőkből, úgy támadókból is különféle erejűek lesznek. Utóbbiak között lesz olyan, akit mindössze három kókuszgolyóval ki lehet ütni, de olyan is, akit azért még a macskaféléknek is össze kell karmolásznia kicsit, mielőtt kidőlne. A védelmi rendszert folyamatosan lehet fejleszteni, a rendelkezésünkre álló erőforrásokat pedig állati seregünk erősítésére is felhasználhatjuk.

Összesen nyolcféle támadóegységet állíthatunk fel, közelharcos és távolsági egységekkel küzdhetünk, melyeket mind személyre szabhatunk és fejleszthetünk idővel. A bossokkal pedig óvatosnak kell lennünk, mert az emberek végső elkeseredésükben őket fogják bevetni a stratégia részeként.

A Jungle Resistance PC-re már megjelent, jövő év elején pedig a mobil verzió követi majd. ■

előző
következő
Az emberektől védjük meg a dzsungelt és az ökoszisztémát a Jungle Resistance-ben
Az emberektől védjük meg a dzsungelt és az ökoszisztémát a Jungle Resistance-benAz emberektől védjük meg a dzsungelt és az ökoszisztémát a Jungle Resistance-benAz emberektől védjük meg a dzsungelt és az ökoszisztémát a Jungle Resistance-benAz emberektől védjük meg a dzsungelt és az ökoszisztémát a Jungle Resistance-benAz emberektől védjük meg a dzsungelt és az ökoszisztémát a Jungle Resistance-benAz emberektől védjük meg a dzsungelt és az ökoszisztémát a Jungle Resistance-ben

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló