Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Do Not Open

A szabadulószobák ihlették a Do Not Opent

A játékban a feladatunk túlélni, megmenteni, kijutni. Az idő pedig fogy...

2022.11.16. 11:40 | Jaxx | kategória: Játékhírek

Újabb nyomasztó horror érkezik e hónap végén a Do Not Open megjelenésével. A játékban minden árnyék takarásából leselkedik majd ránk valami sötét és gonosz, az idő ellenünk dolgozik, és amellett, hogy túl kell élnünk válogatott borzalmakat, még a szeretteinket is meg kell mentenünk.

Ha eddig izgalmasnak tűnik, akkor nézzétek meg az előzetest!

A Do Not Open története szerint a hírhedt zoológus és epidemológus, Michael J. Goreng saját házának eltorzult verziójában találja magát, természetesen csapdában. A rideg, nyomasztó környezetben valami ismeretlen és nem evilági fenyegetés figyeli minden mozdulatát, miközben felesége és lánya óriási veszélyben van. A feladatunk túlélni a házat és kijutni, miközben igyekszünk majd megbirkózni a paranormális eseményekkel.

A játékban a megoldandó feladatok és puzzle-k, illetve ezek kombinációi véletlenszerűen generálódnak, emellé társul a klasszikus túlélőhorror mechanika. Így sosem kapunk két egyforma játékmenetet, minden alkalommal más helyiségek és rejtvényvariációk során kell átküzdenünk magunkat, hogy végül a teljes sztorin kívül a háttérben futó ördögi szálra is fény derüljön. Minden alkalommal, amikor átlépünk a viktoriánus kúria egy ajtaján, a terület egy másik mélységében találjuk magunkat. Túlélési esélyeinket pedig a fellelt újságcikkek, naplóoldalak és más tárgyak növelik majd.

A Do Not Open november 25-én jelenik meg PC-re és PlayStation 5-re, a PlayStation 4 és PlayStation VR2 verziók meg 2023-ban követik majd. ■

előző
következő
A szabadulószobák ihlették a Do Not Opent
A szabadulószobák ihlették a Do Not OpentA szabadulószobák ihlették a Do Not OpentA szabadulószobák ihlették a Do Not OpentA szabadulószobák ihlették a Do Not OpentA szabadulószobák ihlették a Do Not OpentA szabadulószobák ihlették a Do Not Opent

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló