25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Online akciójáték lesz a Transformers: Reactivate

A Gears Tactics fejlesztői dolgoznak a játékon, akik egy másik stúdiót is felvásároltak, hogy ezen a projekten dolgozozon.

Írta: GeryG

Amennyire a Transformers a 2000-es évek elején meg tudta hódítani a mozikat, úgy nem tudta igazán megvetni a lábát a videojátékok világában. Időnként vannak ugyan próbálkozások az alakváltó robotokkal, de nehéz lenne igazán kiemelkedőt említeni közülük.

Talán ez változhat a jövőben, ugyanis a Splash Damage stúdió következő játéka a Transformers: Reactivate lesz. A csapat korábban számos más stúdió játékának elkészítésében segédkezett, többnyire a multiplayer játékmódokon dolgoztak olyan játékokhoz, mint a Doom 3, a Batman: Arkham Origins vagy a Gears of War 4. Emellett voltak saját játékaik is, mint a Brink, a Dirty Bomb vagy épp a Gears Tactics.

Szóval van tapasztalatuk az online játékokkal kapcsolatban, ami fontos, hiszen a Transformers: Reactive is egy online akciójáték lesz. A játékot egy egész hangulatos előzetessel leplezték le, amelyben Űrdongó szemén át leshetünk bele a várható sztoriba. A videóban azt láthatjuk, amint emberek egy csoportja keményen dolgozik, hogy életben tartsanak minket, miközben visszaemlékezések formájában nézhetünk meg egy idegen inváziót. Mindezt Bon Jovi Wanted Dead of Alive című slágerének feldolgozására.

A játékmenetből cserébe egyelőre semmit sem mutattak a készítők. Egyelőre erre még várnunk kell, de azt legalább már lehet tudni, hogy valamikor jövőre rajtolhat el a játék zárt bétája. Később pedig PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re jelenhet meg a játék.

Érdemes megjegyezni még, hogy a Splash Damage stúdió a játék mellett azt is bejelentette, hogy felvásárolták a Bulkhead Interactive stúdiót, amely a Battalion 1944 című játékot készítették. Mostantól az a csapat is ezen a projekten dolgozik majd.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!