25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Késik a Call of Duty: Modern Warfare II második szezonja

Február eleje helyett csak február közepén indul az új évad, ez érvényes a Warzone 2-re is.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Elvileg idén igencsak aktívnak kell lennie az Activisionnek és az Infinity Wardnak, hiszen a tervek szerint húsz év után idén először nem jön új Call of Duty epizód. Vagyis most nem egy, hanem két évig kell fenntartaniuk a tavaly őszi Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2 iránti érdeklődést.

Ehhez képest egyelőre csak lassacskán érkeznek az újdonságok a multiplayer játékokhoz, ráadásul mostanra kiderült, hogy a season 2 premierjét is elhalasztották. Szerencsére nem komoly késésről van szó, mindössze néhány napról. Az eredeti tervek szerint ugyanis a második szezon február elején debütált volna, ám ehelyett csak február 15-én fog a Modern Warfare II-ben és a Warzone 2-ben egyaránt.

Az új szezon sok új tartalommal kecsegtet, de régi ismerősként köszönhetjük majd a Resurgence pályát is. Az újdonságok között egy kisebb új pálya is szerepel a Warzone 2-höz. A Modern Warfare II multija is kap többek közt új pályákat, játékmódokat és fegyvereket, ha hinni lehet a híreknek.

Az Infinity Ward azt ígéri, hogy jövő héten egy nagyobb blogbejegyzésben részletesebben is bemutatják majd a season 2 újdonságait.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

subject17
subject17 [6527]
A Tier 1 Shipment playlistet - ami előzőleg már szerepelt a játékban -, úgy sikerült visszahozniuk 1-2 napja, hogy a menü PLAYLIST/SHIPT1_NAME feliratot mutatott.

Amilyen apróságnak tűnik, épp annyira beszédes az overall kompetenciájukat illetően, valami sajnos nagyon bűzlik a játék körül.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)