25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Nagyot megy a Remnant II a Steamen

Az értékelései sem rosszak, de az értékesítési eredményei egészen meredekek.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Alig három napja jelent meg a Gunfire Games új játéka, a Remnant II, máris nagyon komoly eredményeket tud felmutatni. A posztapokaliptikus kooperatív akció-szerepjáték ugyanis már most a Steam második legkelendőbb játéka. A Steam ezt a listát nem az eladott példányszám, hanem a bevétel alapján állítja össze.

Ezek szerint a Remnant II minden más játékot maga mögé utasított, kivéve a Counter-Strike: Global Offensive-et. De olyan címeket nyomott le, mint a Baldur's Gate III, az Apex Legends, a Warframe vagy a Call of Duty: Modern Warfare II.

De nem csak ebben virít a játék, hanem az aktuálisan aktív játékosszám terén is. Ebben eddig a legmagasabb szám megközelítette a 84 ezret, ami közel a duplája annak, amit ugyanennyi idő alatt az első rész el tudott érni. Ennek fényében az előttünk álló hétvégén ez a szám simán ugorhat még feljebb is.

Azt mindenesetre érdemes szem előtt tartani, hogy a Remnant II sem lett tökéletes. Akadnak optimalizációs gondok vele, illetve előfordul néhány gamebreaking hiba is, de a készítők tisztában vannak ezekkel és gőzerővel dolgoznak a kijavításukon. Mindazonáltal a Steamen hat és fél ezer szavazat alapján elért 81%-os tetszési index egyáltalán nem nevezhető rossznak.

A Remnant II PC mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is megvásárolható.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Remnant II

Platform:

Fejlesztő: Gunfire Games

Kiadó: Gearbox

Megjelenés: 2023. július 25.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Shadowguard
Shadowguard [4244]
Már 24 órám van benne (én már múlt szombaton kezdtem), buggal egyetlen egyszer találkoztam, egy ellenfél beleesett a textúrába és onnan lövöldözött kifelé. De kiszúrtam vele, mert nekem meg a kardom üt át mindenen is.

Vannak benne kifejezetten bosszantó dolgok és amikor indítottam egy Nightmare kalandot az egész karaktert kellett áttervezni, de attól függetlenül élvezetes :D Még egy világ van hátra, utána csak a farmolás és az achivadászat marad. :-D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)