25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Most azonnal kipróbálhatod a Tempest Risingot!

A régi idők legjobb RTS-eit idézi a 3D Realms új stratégiája.

Írta: GeryG 6 hozzászólás

Volt idő, amikor olyan stratégiai játékok vitték a hátukon a műfajt mint a Command & Conquer, az Age of Empires, a WarCraft (vagy a StarCraft). Ezen játékok mára mind a legnagyobb klasszikusok közé tartoznak és bár némelyik kapott azóta modern folytatást, a régi hangulatot csak ritkán sikerül visszacsempészni a monitorokra.

A 3D Realms és a Slipgate Ironworks stúdió közösen dolgozik a Tempest Risingon, amely pontosan ezt a célt tűzte ki maga elé: tisztelegni a régi nagyok előtt, de modern köntösben. A játék a harmadik világháborút varázsolja a képernyőre úgy, amely egy alternatív hidegháborúból pattant ki.

A játék a minap vadonatúj előzetest kapott, ami azon túl, hogy remek kedvcsináló, a játékmenetből is bőven kínál látnivalót. És ez nem minden, a legjobb része még csak most jön! A Tempest Risingot ugyanis akár ebben a percben is kipróbálhatod! A Steamen elrajtolt a stratégia publikus tesztje, amelyhez bárki kérhet hozzáférést. A teszt tegnap rajtolt el és egészen augusztus 28-ig fog tartani.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Barthezz
Barthezz [53963]
Hú ez egyre jobban várós. Teljesen a C&C 3 ugrik be róla, mind grafikájában, mind játékmenetében és az bizony egy kiemelkedően jó modern C&C epizód volt. Manapság nincs türelmem / időm stratégiai játékokhoz, de ez kötelező végigjátszás lesz részemről. Tényleg minden egyes porcikájában C&C és annyira jó, hogy a B-kategóriás filmes átvezető videokat is beletették. 8-)
AndrewT
AndrewT [197]
Köszi az infót!
GeryG
GeryG [2290]
Igen, egy küldi a kampányból.
AndrewT
AndrewT [197]
A Playtest "csak" szóló, igaz?
Aryx
Aryx [3524]
Valóban tetszetős, de szokni kell, egyelőre még a saját egységeimet is nehezen találtam meg párszor. :D De elég hangulatos, az tény, és a világ is ki van már éhezve egy jó rts-re.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (6 db)