Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a The Green Myste

2003.11.24. 18:34 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Rusty Axe Games elkészült multiplatform kalandjátékával a The Green Myste-vel. A történet szerint újra kitört a Grim nevű szörny, akit kétszáz éve falaztak be Sanctis városának közepén. Most minden éjjel zöld köd száll a kastély ablakaiból, aki belélegzi azt zombivá változtatja Grim gonosz hatalma. A játékos Sol szerepét kapja, aki a egy egyszerű harcos a városban. Egyik éjjel álmában meglátogatja egy próféta és közli vele, hogy csak ő mentheti meg a pusztulástól Sanctis-t.
Rengeteg csata és logikai feladvány vár majd a játékosra, míg eléri a főellenfelet Grim-et. Folyamatosan fejlődik a karakter a megszerzett tapasztalati pontoktól, valamint rengeteg felszerelést is találhatunk. A nézete FPS, de leginkább a régi RPG-kre emlékeztet. Az irányító felület egyszerű lesz, könnyen végigkalandozhatunk a tizennyolc szinten. Az ellenfelekből se lesz hiány, összesen tizenhétféle szörnyeteg várja, hogy a vacsoráját képezzük. A csapat remek MI-vel rendelkezik majd, így nem lesz gondunk a csapattagokra, csak felvesszük a nekünk szimpatikus segítőket, ők pedig teszik a dolgukat. ■

hozzászólások (0)

további hírek

A Tom Clancy’s The Division 1.6-os frissítésének részletei

Tegnap megérkezett a játék legújabb frissítése és a legújabb kiegészítő is. Az újdonságok mellé egy ingyenes próbaverzió is érkezett!

Várható megjelenések - 2017. március

Beérik-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.