25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Év elején indul az ostrom a Medieval Machines Builderben

A lengyel szokásoknak megfelelően a teljes játékot egy próbaverzió előzi meg.

Írta: GeryG

A Playway gondozásában készül a FreeMind és a Solveto stúdiók új játéka, a Medieval Machines Builder. Szokás szerint egy szimulátorról van szó, amelyben ezúttal a középkorba röppenünk vissza, amikor is a várostromok fontos elemei voltak egy-egy háborúnak.

Ebben vehetünk majd részt mi is, de nem is feltétlenül a csatatéren, sokkal inkább a háttérben mozogva. A mi feladatunk ugyanis a különféle ostromgépek megépítése és működtetése lesz. A játékból jó lengyel szokás szerint a premier előtt egy próbaverzió is készül, ez ezúttal a First Siege címet viseli és természetesen teljesen ingyenes lesz.

A játékosok kipróbálhatják, hogyan fog működni az építés, hogyan lehet nyersanyagokat gyűjteni az ostromgépekhez, de természetesen a készülő gépeket ki is lehet majd próbálni. Ha úgy ítéljük meg, hogy pusztító erőt hoztunk létre, akkor egy éles ütközetben is bevethetjük.

A Medieval Machines Builder – First Siege a tervek szerint valamikor 2024 januárjában érkezik meg a Steamre. Arról nincs hír, hogy a kizárólag PC-re készülő teljes játék mikor debütálhat.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Medieval Machines Builder
  • Medieval Machines Builder
  • Medieval Machines Builder
  • Medieval Machines Builder
  • Medieval Machines Builder
  • Medieval Machines Builder
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!