25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Make Way – kaotikus autóversennyel indítjuk a decembert

Ez lesz az első játék, amely a Jingle Jam keretein belül valósult meg.

Írta: GeryG

Autóversenyzésből sosem elég, nem kell majd nélkülöznünk decemberben sem. Köszönhető mindez az Ice BEAM stúdiónak, akik a Secret Mode felügyelete mellett készítették el a Make Way című árkád autós játékukat. Ahogy arra a cím is utal, itt nem csak a versenyzésé lesz a főszerep, de a pályaépítésé is.

A játékosok a barátaikkal együtt véletlenszerűen kiosztott elemekből építhetnek akadálypályát, amelyen aztán rajthoz is kell állniuk. A kieséses futamokon power upokat és fegyvereket is fel lehet szedni, éppen ezért két verseny sosem lesz egyforma.

A Make Way másik érdekessége, hogy az első olyan játék lesz, amely a Jingle Jam keretében jelenik meg. A Jingle Jam egy olyan jótékonysági kezdeményezés, amelyben játékfejlesztők, influenszerek, játékosok és a játékipar más szereplői fognak össze, hogy pénzt gyűjtsenek jótékonysági célokra. December 1-jén válik elérhetővé egy hetvennél is több játékot magába foglaló, 1000 fontnál is többet érő csomag, amelynek teljes bevétele tizenkét jótékonysági intézmény között kerül szétosztásra.

A Make Way ezzel együtt december 4-én fog megjelenni PC-re, a Steamen már most is elérhető a demója. A konzolos változat valamikor később várható.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Make Way

Platform:

Fejlesztő: Ice Beam

Kiadó: Secret Mode

Megjelenés:
2023. december 4. PC
n/a: PS4, PS5, X1, XSX, Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!