25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Áprilisban rajtol az Ascendant zárt bétája

Az első „adaptation shooter” menet közben csendben nevet is váltott.

Írta: GeryG

A PlayFusion stúdió még januárban jelentette be, hogy készül az Ascendant Infinity, amely humoros előzetessel hívta fel magára a figyelmet. Az elmúlt hónapokban többször is lehetett a játékról hallani, amelyet készítői csak az első „adaptation shooternek” neveztek. Utalva ezzel arra, hogy minden meccsen más körülmények között és állandóan változó környezetben kell játszanunk.

A fejlesztők a minap bejelentették, hogy a játék zárt bétája április 5-én, vagyis jövő héten rajtol el. Mindössze két napig fog tartani, ez idő alatt a játékosok belekóstolhatnak a négy háromfős csapat egymás és az MI elleni csatáiba a beígért változatos körülmények közepette. Aki szeretne részt venni a bétán, annak a hivatalos oldalon kell regisztrálnia egy kulcs reményében.

Érdekesség, hogy a játékot még Ascendant Infinity címmel jelentették be, és egészen mostanáig így is hivatkoztak rá. Ám mostanra a címet Ascendantra vagy Ascendant.com-ra módosították. A hivatalos oldalon és az Epic Games Store-ban utóbbi néven, a Steamen viszont előbbin említik.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!