25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Commandos: Origins játékmenet-bemutató

Alig bő egy perc, de most be kell érnünk ennyivel.

Írta: GeryG

A műfaj rajongóinak többsége tűkön ülve várja már, hogy a Claymore Game Studios elkészüljön végre a Commandos: Originsszel. Kétségtelen, hogy egykor a Commandos teremtette meg a valósidejű lopakodós taktikai játékok műfaját, ám leszámítva egy siralmas remastert, évtizedek óta nem kapott folytatást.

Ezen változtat a Kalypso Media és a Claymore Game Studios csapata, akik egy eredettörténetet raknak össze. A játékhoz a minap érkezett egy új trailer, amely bő egy percben mutat válogatott jeleneteket a gameplayből. A videóban több küldetést, így több pályát is láthatunk a perzselő sivatagtól a fagyos téli pályáig.

A Commandos: Origins talán nem durran majd akkorát, mint évtizedekkel ezelőtti ősei, de így is nagyon várós. Szerencsére vannak ma már más próbálkozók is mind a műfajban, mind azon belül a témában, elég csak a War Mongrelsre és a folytatására, a 63 Daysre gondolni. De ezek mellett is bőven lenne hely egy jó új Commandosnak. Hogy a Commandos: Origins tölti-e be ezt a szerepet, most még nem tudni. A játék elvileg még idén meg fog jelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!