25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Hardver

Szélvészgyors és megfizethető monitor érkezik az AOC-tól

Az AOC Gaming C27G2Z3/BK néven 250 euró alatt kínálja ívelt, 280 Hz-es új modelljét.

Írta: Sityi

Szélvészgyors és megfizethető monitor érkezik az AOC-tól

Már elérhető az AOC Gaming szériájába tartozó legújabb modell, a C27G2Z3/BK, amely a gyorsasága mellett a barátságos árcédulájával próbálja a szirének énekéhez hasonlóan elcsavarni a játékosok fejét. No de mi is jár a 239 eurós, azaz mintegy 100 000 forintos ajánlott vételárért cserébe?

A Fast VA panel 27 hüvelyk átlójú területen terpeszkedik el, amely ráadásul 1500R íven hajlított. A Full HD felbontás mellé 280 Hz-es sebesség párosul, 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT válaszidő mellett. Ezekkel a specifikációkkal már egy középkategóriás videokártyával szerelt PC is képes elsősorban az e-sport címekben teljes mértékben kihajtani a monitort. És hogy az esetleges képkockasebesség-ingadozás ne jelentsen képtörést, Adaptive-Sync támogatás is a csomag része, ami ugyanúgy működik GeForce és Radeon kártyákkal is.

Ami a színeket és a színhelyességet illeti: HDR10-et tud a kijelző, ehhez pedig 92,4%-os DCI-P3 színtérfedettség párosul. Az ergonomikus nyak sem maradt ki: a nyak magassága állítható, emellett dönthető és forgatható maga a kijelző. A két db HDMI 2.0 és 1 db DisplayPort 1.4 bementet mellé még befért egy 3,5 mm-es fejhallgatókimenet is.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Sityi

Sityi
Örökifjú hardvertudor, csúcsamatőr fotelpilóta, botcsinálta zenészkezdemény. De amúgy békés majdnemmindenevő. Vonzódik a kerek dolgokhoz: legjobban a kormánykerék és a DJ-kontrollerei mögött érzi magát.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!