Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Piper Perabo családja

2004.03.19. 23:44 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Tucatjával olcsóbb (Cheaper By the Dozen, hazai bemutató: március 18.) igazi családi film: minden korosztály és minden nem tagjai megtalálják benne a számukra legérdekesebbet. Semmi kétség az egy szupernagy család őrült kalandjait bemutató vígjáték férfinézői a legnagyobb gyereket játsszó (egyébként 26 éves) színésznőre, Piper Perabo-ra is sokáig fognak emlékezni.
A színésznő, akire a legtöbben valószínűleg a Sakáltanya legvadabb jeleneteiből emlékeznek, azt állítja, hatalmas boldogság volt számára egy igazi szerető család tagját eljátszani.
Már csak azért is, mert ő nagyon másképp töltötte a gyerekkorát.
– Az én szüleim hippik voltak, sehol nem volt maradásunk, nekik az volt a lényeg, hogy szabadok és függetlenek legyünk – mosolyog az utánozhatatlan mosolyú színésznő. – A fura nevem is az ő bohémságuk bizonyítéka. Ez a film meg arról szól, hogy egy család tagjai még akkor is szerethetik egymást, meg vigyázhatnak egymásra, ha közben békát dobnak a másik levesébe vagy fejjel lefelé lógatják a háztetőről. Imádtam a szüleimet, a gyerekkoromat, de ezt a komédiát végül nagyon komolyan vettem: munka közben sokszor álmodoztam arról, mi lenne, ha így nőttem volna fel. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló